KERAMIKA MODUS NA SAJMU CERSAIE 2012

KERAMIKA MODUS NA SAJMU CERSAIE 2012

Katalog nove kolekcije

Pogledajte katalog nove kolekcije keramičkih pločica iz Keramike Modus kao i seriju keramičkih pločica Hello Kitty čiji su ekskluzivni zastupnici.

Ovogodišnji sajam keramike CERSAIE održan je u talijanskoj Bologni od 25. do 29., na kojem je vrlo uspješan i zapažen nastup imala i naša tvrtka Keramika Modus iz Vojnića.

Keramika Modus jedini je hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica koji je na sajmu uspješno predstavio svoje najnovije kolekcije pločica te posljednja dizajnerska i tehnološka postignuća.

Na gotovo 100m2 zapaženog interaktivnog izložbenog prostora koji je osmislila i realizirala talijanska tvrtka Gamma Due, odvijala se "hrvatska priča". Keramika Modus uspješno je izložila i prezentirala svoju novu kolekciju pločica kao i mogućnosti u proizvodnji i dizajnu gdje je dokazala da nimalo ne zaostaje za vodećim proizvođačima i trendovima.

Keramika Modus - nova kolekcija keramičkih pločica
Keramika Modus - nova kolekcija keramičkih pločica

Trendovi i noviteti iz svijeta keramike

Ovogodišnje izdanje sajma CERSAIE ponovno je predstavilo trendove i novitete iz svijeta keramike brojnim poslovnim posjetiteljima, kao i zaljubljenicima u detalje za opremanje interijera. Ovaj sajam, tradicionalno je glavni događaj za proizvođače, distributere, dizajnere, arhitekte, dekoratere i sve koji prate „keramičku scenu“ iz cijelog svijeta. Talijanski sajam CERSAIE pravi je tjedan visoke mode u svijetu keramike!

Keramika Modus - nova kolekcija keramičkih pločica
Keramika Modus - nova kolekcija keramičkih pločica

Keramika Modus – hrvatski brend za svjetsko tržište

Keramičke pločice su proizvod, koji osim svoje primarne namjene, a to je funkcionalna, danas sve više značajno utječe i na vizualnu kvalitetu prostora. Pored mnogih stranih brendova, na hrvatskom tržištu posljednjih se godina ističe i uspješan domaći – Keramika Modus, koji prati najnovije trendove, ali i sudjeluje u njihovom stvaranju te daje rješenja koja su tehnološki i dizajnerski odgovor na zahtjeve domaćeg i stranog tržišta. Keramika Modus surađuje s talijanskom tvrtkom Gamma Due i od koje je kupila ekskluzivno pravo za distribuciju kolekcije Hello Kitty keramičkih pločica za Hrvatsku.


Predstavljene nove kolekcije pločica

Moderan način opremanja interijera i trendovi tržišta postavljaju uvijek nove izazove, a na njih je i ove godine Keramika Modus na sajmu u Bologni odgovorila predstavljanjem novih kolekcija keramičkih pločica: Madielle, Sabuni, Pied de Poule i Provenzale. Predstavljene na prošlogodišnjem CERSAIE, kolekcije Allure, Fleur i Grafite aktualne su kolekcije Keramike Modus na tržištu, koje postižu odlične prodajne rezultate. Trendovi u svijetu keramičkih pločica idu usporedo s trendovima u uređenju interijera i eksterijera – bojama i njihovim kombinacijama, uzorcima, strukturom... Kolekcije Keramike Modus prate te trendove!

Keramika Modus

Keramika Modus

Adresa

Vladimira Nazora 67
33515 Orahovica

Telefon

033/ 84 03 00
01/ 65 95 951

Email

info@keramika-modus.com