Lässig torbe za moderne mame

Lässig torbe za moderne mame

Poklonite sebi ili svojim voljenima modernu torbu za dijete. Torbe su idealne za kombinaciju sa kolicima, te za shopping. Ovisno o modelu uz torbu dolaze podloga za presvlačenje bebe, termo torbica za bočicu, široki remen za nošenje, kukice za kolica, prostrani „mokri džep“, vrećica sa patentom.

Osvojite jednu od ovih prekrasnih torbi na www.facebook.com/svijetbeba

Kao dobitnik brojnih međunarodnih nagrada i priznanja za inovativnost i izvanrednu kvalitetu proizvoda, Lässig je ocjenjen kao ono „Najbolje za Vaše dijete“. Osim inovativnosti i kvalitete, u proizvodnji vodimo se etičkim principima i društvenom odgovornošću poklanjajući posebnu pozornost ekologiji. Želimo da nam se pridružite u našoj brizi za održivost razvoja i pokušajima preobrazbe ekonomskog svijeta.

Naši inovativni, vedri i funkcionalni proizvodi, puni duha, idealni su za cijelu obitelj kao i individualce koji preferiraju aktivni životni ritam, a koji su uz to i ekološki osviješteni. Svi naši proizvodi dobiveni su bez zagađivanja okoliša, ne sadrže PVC, nikal, azo bojila, kadmij i ftalate, a naša „Zelena linija“ proizvedena je od recikliranog materijala dobivenog od PET ambalaže.

Za više modela i boja posjetite Internet stranicu www.svijet-beba.hr ili facebook stranicu.

Veliki izbor Lässig torbi za moderne mame naći ćete u Svijetu beba
Veliki izbor Lässig torbi za moderne mame naći ćete u Svijetu beba