Zaboravite lampe, neka vrt osvijetle tegle

Zaboravite lampe, neka vrt osvijetle tegle

Sjajan izum tvrtke Rotoluxe dolazi u obliku svjetlećih vaza i tegli. Izrađene od recikliranog materijala, rade na principu LED tehnologije i osvijetlit će svaki vrt, balkon ili dom. Idealno za uštedu električne energije, a oku zanimljivo i ugodno. Predstavljamo zanimljive ukrase za svaki dom koji su ekološki prihvatljivi, štede kućni budžet i, što je najvažnije – funkcionalni su. Svjetleće vaze Vazon Magnum lansirala je tvrtka Rotoluxe.

Proizvođači predmeta za ukrašavanje vanjskih, ali i unutrašnjih prostora od recikliranog materijala iskoristili su LED tehnologiju.

Zaboravite lampe, neka vrt osvijetle tegle

Ekološki prihvatljive vaze mogu se postaviti na bilo kojem mjestu u okućnici ili domu, te omogućuju dovoljno svjetlosti. Možete ih iskoristiti i kao tegle za cvijeće, a ujedno će osvijetliti cijeli prostor.

Mogu se puniti standardnim putem, preko kabla i utičnice u zidu, ili putem baterija (LED svijetla traju od osam do 10 sati). Napravljene su od 100% reciklirane plastike, a ono što je najzanimljivije, zbog male potrošnje znatno će smanjiti utrošak električne energije.

Preuzeto sa: www.ljeto.net.hr