Sredstva za čišćenje AQUACLEAN

Sredstva za čišćenje AQUACLEAN

Aquaestil Vam predstavlja specijalna sredstva za čišćenje koja će održavanje Vaše kupaonice učiniti lakšim nego ikada prije, a od 24.09.2012. uz svaku kupljenu Aquaestil kadu ili tuš kadu na poklon dobivate primjerak sredstva AQUACLEAN Quando Acryl + staklo!

Na osnovi dugogodišnjeg iskustva u  proizvodnji kupaonskog asortimana te povratnih informacija od naših kupaca, servisera  i distributera, razvili smo dva revolucionarna proizvoda za čišćenje i održavanje akrilnih i staklenih površina, ali i kupaonskog namještaja.


AQUACLEAN Quando Acryl + staklo namijenjen je čišćenju i održavanju akrilnih kupaonskih kada, tuš kada, masažnih i parnih tuš kabina, staklenih paravana i druge akrilne i staklene opreme koje krase Vašu kupaonicu. 

Zahvaljujući naprednoj antistatičnoj formuli, ovo sredstvo s lakoćom odstranjuje vodeni kamenac na teško dostupnim mjestima i vraća sjaj Vašoj kupaonici. Aplikacija je jednostavna i kratka, a tretirane površine dovoljno je samo isprati vodom. 

Quando sredstvo za čišćenje iz kolekcije Aquaclean
Quando sredstvo za čišćenje iz kolekcije Aquaclean

AQUACLEAN Quando -  Sredstvo za aktivnu zaštitu i održavanje kupaonskog namještaja vrlo je učinkovito i na ostalim drvenim površinama  koja se žele zaštiti i na kojima se želi povratiti prvotni sjaj. 

Ovo sredstvo nježno tretira drvene površine štiteći ih od nepovoljnog utjecaja vode, prljavštine i vodenog kamenca te produžuje njihov vijek trajanja. Aplikacijom AQUACLEAN Quando sredstva za čišćenje namještaja, spriječiti ćete prodiranje vode u drvenu strukturu namještaja i stvaranje mineralnih naslaga, a uspješno ćete prekriti i manja mehanička oštećenja.

 

Sredstva su potpuno sigurna za rukovanje i nisu štetna za okoliš!

Za više informacija o sredstvima AQUACLEAN i njihovoj dostupnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na info@aquaestil.hr

Aquaestil

Aquaestil

Adresa

Josefa Jeruzalema 8
47250 Duga Resa

Telefon

047/ 81 18 36
047/ 81 18 37

Email

info@aquaestil.hr