Otvorena Lesnina XXL

Otvorena Lesnina XXL

Otvoren je i dugo očekivani novi Lesnina XXL centar na drugom kraju grada, u Jankomiru. Bio je to logičan potez trenutno najvećeg dobavljača i prodavača namještaja i opreme za domaćinstvo.

Svojim izgledom i veličinom u potpunosti opravdava naziv XXL. Iako nije smješten u prvom redu Jankomirske "šoping avenije", zbog svoje veličine dominira prostorom i lako se uočava iz daljine. Prostor od 40ak tisuća m2 razvijen je na četiri etaže: podrum, prizemlje i dva kata.


Ponuda centra

Katovi Lesnina XXL centra rezervirani su za namještaj. Dostupno je sve, od ulaznog prostora preko kuhinje i dnevnog boravka, pa do spavaonica i kupaonica. U ponudi je kvalitetan namještaj po prihvatljivim cijenama, a ima i skupljeg namještaja kao i dizajnerskih komada. Uglavnom, svatko može pronaći nešto za sebe.

Prizemlje je rezervirano za dekorativne predmete, podne i zidne obloge, kuhinjska pomagala, posteljinu i sl. I ovdje također postoji raspon cijena ovisno o kvaliteti proizvoda od vrlo pristupačnih do skupih.


Diskont namještaja

U podrumu centra smješten je Mobelix, diskontni namještaj dostupan svakom džepu. Na otvorenju su npr. bile kuhinje već od 1.600 kn ili garniture za sjedenje od 500 kn.

Ukratko, Lesnina XXL centar se ne razlikuje previše od svog starijeg, ali manjeg brata na suprotnoj, istočnoj strani grada. Koncepcijski isto, ali puno, puno veće. U svakom slučaju, ako trebate nešto za svoj dom ovo je definitivno adresa koju ne smijete izostaviti.

UrediSvojDom

NA četiri etaže proteže se carstvo namještaja i dekoracija za dom
NA četiri etaže proteže se carstvo namještaja i dekoracija za dom

Sponzor: Lesnina

Lesnina

Lesnina

Adresa

Velimira Škorpika 19
10000 Zagreb

Telefon

Tel: 01/ 52 82 211

Email

E-mail: info.jankomir@lesnina.hr

internet

Web: www.lesnina.hr

Tagovi

Novosti

PREPORUČAMO

VEZANI ČLANCI

Kome smo poklonili knjige?

Treći tjedan s poklanjanjem vrijednih knjiga naših sponzora je iza nas. Poklonili smo ukupno tri knjige: - 170 ideja za balkon i terasu - izdavač Znanje, Zagreb - Kreativna kuhinja: Riža - izdavač Veble...

Pročitajte više
Magazin UrediSvojDom - online izdanje

Jeste li znali da je još davnih dana napravljeno nekoliko brojeva online izdanja magazina UrediSvojDom? Da, da, kolekciju krase tri broja tematski podijeljene na spavaće sobe, dnevni boravak i dječje sobe. Razmišljamo...

Pročitajte više

Kako bi vam omogućili što povoljniju kupnju u ovim teškim vremenima, u poduzeću DUT su odlučili uvesti tjedne akcije. Tako će vam od sada svaki tjedan na akciju staviti nekoliko svojih artikala, koje ćete...

Pročitajte više