Roštilj za svaki dan

Roštilj za svaki dan

Svakojakih kuharica ima bezbroj, ali onih koje obrađuju isključivo roštilj baš i nema. Evo jedne koja pripada ediciji zbirke najboljih recepata, zbirki lijepih i pomalo neuobičajenih kuharica koje su ukrašene ukrasnim vrpcama.

Proljetno, a naročito ljetno, omiljeno je vrijeme roštiljana. Ima li što bolje od dobrog roštilja i druženja s prijateljima?

Obzirom da je roštilj malo kompleksniji tj. zahtijeva i neke predradnje koje nisu baš svakodnevne i uobičajene, ova knjiga donosi zanimljiva saznanja kako izabrati roštilj, koje vrste goriva koristiti, kako zapaliti vatru, ali isto tako i kako se zaštiti od požara i sigurno roštiljati.

Roštilj nije samo vratina, ćevapi, ražnjići i luk. U ovoj kuharici obrađeno je 100 izvrsnih recepata za roštilj ili oko roštilja. Tako osim različitih mesnih, možete pronaći i vrlo zanimljive recepte roštiljanja povrća. Uz roštilj se uredno poslužuju prilozi i umaci koji su također obrađeni, a da bi na kraju sve zasladili ima zanimljivih recepata s pečenim voćem.

Više od 100 autentičnih i izvornih recepata s jasnim i jednostavnim popisom sastojaka natjerati će vas da četo roštiljate.

Knjiga je podijeljena u nekoliko poglavlja, a prije svakog poglavlja nalazi se kratak uvod u kojem možete pronaći pregršt korisnih zamisli i savjeta.


Format: 165x250 mm,

Opseg: 208 str,

Uvez: tvrdi uvez


Knjigu je izdala izdavačka kuća Znanje, Zagreb, a možete ju kupiti u većini knjižara. Više saznajte na www.znanje.hr