Vodeći saloni svijeta

Vodeći saloni svijeta

Ako spadate u onaj krug ljudi koji često putuju, poslovno ili privatno i za sebe mogu reći da su globalni putnici, onda je ovo mjesto baš za vas! O čemu se radi? Vodeći saloni svijeta ili na engleskom Leading Salons of the World, kraće LSW, tražilica je frizerskih salona širom svijeta. Ako kojim slučajem uskoro planirate putovanje u Paris i oduvijek ste maštali kako je to kad vam frizuru složi Jean Claude Gallon, jedan od najuspješnijih i ne samo pariških frizera, onda ste na dobrom putu.

Uz pomoć tražilice na Leading Salons of the World možete pronaći najbolje svjetske salone
Uz pomoć tražilice na Leading Salons of the World možete pronaći najbolje svjetske salone

Uz pomoć tražilice - portala LSW kontaktirajte željeni salon, recite im svoje želje i dogovorite termin kada želite da vas šišaju ili rade frizuru. I kada se pojavite u Parizu, možete biti sigurni da će vas u zakazano vrijeme primiti i vrhunski odraditi traženu uslugu.

Pokretačica LSW-a je Njemačka arhitektica, Maren Sostmann inače voditeljica MSK Design group. Čestim putovanjima širom svijeta shvatila je da se unatoč udaljenosti, ne mora odreći usluga vrhunskih frizera. Osnivanjem Leading Salons of the World cilj je povezati ne samo korisnike i frizere već i stiliste, proizvođače kozmetičke opreme, dizajnere...

Svaki salon član LSW predstavljen je kroz fotogaleriju
Svaki salon član LSW predstavljen je kroz fotogaleriju

Naravno, usluga mora biti vrhunska i s tim na umu, LSW ima razvijene stroge i rigorozne kriterije za svoje članstvo. Svi saloni - članice uspješno su prošli testiranje anonimnih kupaca. A osim kvalitete usluge, saloni moraju zadovoljiti i ostale standarde kao što su ambijent, vještina, širina i kvaliteta proizvoda i slično.

Upravo zbog toga, bez obzira u kojem kutku svijeta birate salon, možete očekivati visoko profesionalnu uslugu.

Za sada u članstvo nije primljen ni jedan naš salon, ali ne mora značiti da uskoro i mi nećemo imati svoje predstavnike u ovoj prestižnoj ponudi.


Saznajte više na: www.leadingsalons.com