Parket u kupaonici

Parket u kupaonici

Kao apsolutni trend u uređenju domova javlja se potreba za postavljanjem parketa u prostore gdje se dosad nije radilo – u kupaonice. Umjesto hladnih keramičkih ili kamenih pločica, sve više se osjeća potreba za toplim, prirodnim osjetom drva.

Saznajte više

Problem kod postavljanja drvenog parketa u kupaonicu je njegov najveći neprijatelj, a to je vlaga. No, zahvaljujući specijalnoj ugradnji koja se izvodi sa gumom, koja se stavlja između letvica te ne dopušta vodi da uđe između ili ispod letvica i omogućava parketu da ''odradi'' uslijed navlačenja i otpuštanja vlage neće biti neželjenih posljedica poput dizanja ili koritavljenja parketa.

Drvo jasena i hrasta najprikladniji su za postavljanje na vlažne podove
Drvo jasena i hrasta najprikladniji su za postavljanje na vlažne podove

Tako postavljeni parket izgledom podsjeća na brodsku palubu, a osim u kupaonicama može se izvoditi i u svim ostalim prostorima. Kod odabira vrste drveta preporuča se termo hrast ili termo jasen, koji su najpogodniji po svojstvima zbog povećane otpornosti na vlagu i dimenzijske stabilnosti, a kao završni zaštitni sloj premazuje se uljem.

Saznajte više

U PPS Galeković imaju solidan izbor parketa za kupaonice koji izlazi iz vlastite proizvodnje zahvaljujući ulaganju u termičke komore koje dodatno oplemenjuju drvo i omogućuju mu lakšu i dugotrajniju primjenu u vlažnom prostoru. Zahvaljujući tome, kupaonice obložene drvenim parketom zasigurno dobivaju novu dimenziju i raskoš, te postaju prirodna oaza u svakom domu.

PPS Galeković

PPS Galeković

Adresa

Braće Radić 199a
10410 Velika Gorica

Telefon

01/ 55 90 840
01/ 62 68 460

Email

prodaja@pps-galekovic.hr

PREPORUČAMO