Jesensko uređenje doma

Jesensko uređenje doma

Jesen nam već kuca na vrata sa svim svojim bogatstvom boja i raskoši. Vrijeme je da jesenski ugođaj napravite i u svom domu... Sve nijanse žute, oker, narančaste, crvene i smeđe unijet će u prostor dašak jeseni. Pokušajte sami s malim intervencijama obogatiti prostor u kojem se nalazite. Vaša siva, bijela ili crna garnitura za sjedenje ne mora biti zamijenjena nekom vedrijom verzijom, ali može puno bolje izgledati ako na njoj mjesto pronađu jastučići veselih boja. Svakako uvijek preporučamo i vesele dodatke poput vreća i taburea za sjedenje. U dekorativnom centru DUT možete ih dati izraditi u bilo kojem materijalu i boji.


Pastelno zelene ili narančaste prozračne zavjese sa dekorima stvorit će još ljepši pogled kroz prozor. Ono što svakako preporučamo su sitni detalji koji dom čine drugačijim, posebnim... Stolnjak i nadstolnjaci na stolu obogatit će cijelu blagovaonicu a ukoliko se na stolu nađe i aranžman od šarenih jesenskih plodova možete reći da ste stavili točku na i.


Nova posteljina u spavaćoj sobi itekako će promjeniti cjelokupni dojam... Ako na samo jedan zid dodate tapetu zemljanih ili malo vedrijih tonova imat ćete potpuno novu sobu. Lagane i prozračne materijale kao i laganu odjeću pospremite u ormare, jer jesen dopušta i traži nešto teže i toplije komade. Ukoliko niste kreativnog duha, nemate vremena za kombiniranje ili jednostavno niste sigurni u svoj odabir, savjete uvijek možete potražiti u izložbeno-prodajnom salonu DUT na Donjim Sveticama 10, a neke ideje možete vidjeti i na njihovoj web stranici.

www.dut.hr