Pregradne klizne stijene

Pregradne klizne stijene

Gdje kupiti?

U našem katalogu proizvoda pogledajte ponudu pregradnih kliznih stijena nekoliko trgovaca i proizvođača.

Kako najbrže i najjednostavnije pregraditi prostor ili ga zatvoriti? Odgovor se nalazi u pregradnim kliznim vratima.

Kako bismo najbolje moguće iskoristili prostor, dobili smo inovaciju koja je jako popularna – tzv. stijene odnosno klizna vrata. Gotovo da nema mjesta u domu/stanu gdje se ne bi mogla ukomponirati. Klizne stijene najčešće se postavljaju prema vanjskim zidovima tj. na balkonu. Otvaraju prostor i dopuštaju ulaz svjetlosti.

Pregradne klizne stijene

Klizna stijene povećavaju funkcionalnost prostora

Inovativna su, a osim toga visoko kvalitetna klizna pregradna stijena omogućuje fleksibilnost i izdržljivost. Iako se klizne stijene najčešće upotrjebljuju na balkonu, to nije jedini način kad ih koristiti. Često tijekom renoviranja stana, trebamo dodatne prostorije. U tom slučaju mogu poslužiti također stijene. Na tržištu postoji bogata ponuda i bitno je pronaći onu odgovarajuću, kako kvalitetom, tako i cijenom.

Pregradne klizne stijene

Uz fleksibilnost jedna od bitnih odlika kliznih stijena jest učinkovitost u rješavanju problema. Prostoru će dati novu dimenziju i izgled. Bez obzira želite li pod-podjele u stanu ili u uredu, istovremene ćete dobiti veći broj soba ali povećati funkcionalnost prostora te ostaviti prostora za neke druge stvari. Klizne pregradne stijene su danas jednostavno „must have“. Staklena klizna vrata, klizne stijene s ispunama, ugradbeni ormari sve su to primjeri kako na drugačiji način iskoristiti današnje mogućnosti prilikom uređenja stana, ali i dobiti na prostoru – što je uvijek najbitnije. Svaki metar kvadratni jednako je bitan.

Gdje postaviti klizne stijene?

Klizna vrata sve su popularnija na ormarima, ali i u kupaonicama i drugim prostorijama. Stoga, zašto ne iskoristiti mogućnosti koje nude klizne pregradne stijene? Ako ste razmišljali kako vaš stan nije dobro iskorišten, te kako bi ste htjeli nešto drugačije stručni tim Dut stoji vam na raspolaganju. Zajedno ćete napraviti idejni projekt i pronaći najbolje rješenje.