Namještaj za djecu

Namještaj za djecu

Vodeći se višegodišnjim iskustvom u izradi namještaja prilagođenog najmanjim uzrastima uspjeli smo nadmašiti sami sebe. Neki od najvećih hrvatskih brandova pronašli su u nama pouzdanog i kvalitetnog partnera. Tako smo za interne potrebe tvrtke Kraš uredili prostor po mjeri klinaca.

Vesele boje, tazličiti oblici i dimenzije, vreće za sjedenje, foteljice od poliuretanske pjene, samo su dio onoga što mi možemo izvesti kako bismo usrećili one najmlađe.

Imate igraonicu, rođendaonicu, vrtić ili dječiju sobu a nemate ideju kako urediti takav prostor? DUT nudi jedinstvena rješenja. Mi možemo izvesti sve što čak i dječija mašta zamisli.


Posebnost našega namještaja je u tome što je lagan, mobilan, nema drvene niti bilo kakve druge teške konstrukcije, djeci je naročito zanimljiv radi mogućnosti transformacije a povrh svega, lako se održava!

Pitajte djecu kakav oblik žele, donesite nam prijedlog i mi ćemo izraditi upravo ono što ste zamislili. Razveselite prostore u kojima borave djeca kako bi i oni sami bili veseli!


Saznajte više na: www.dut.hr

Dut d.o.o.

Dut d.o.o.

Adresa

-
10000 Zagreb

Telefon

098/ 23 12 17
098/ 23 12 17

Email

dut@dut.hr