U kojem smjeru sjedimo?

U kojem smjeru sjedimo?

Ima li smjer sjedenja veze s našim raspoloženjem, zdravljem, emocijama? Prema Feng Shui vještini izgleda da ima. Ovisno u kojem smjeru smo okrenuti dok sjedimo ovisit će i naše raspoloženje, kreativnost i radišnost. Evo objašnjenja:

Istok

Ako smo okrenuti u smjeru istoka možemo očekivati povećanje kreativnosti i nadolazak većeg broja ideja. Ovo se naročito odnosi na poslove povezane s informacijskim tehnologijama.

Sjever

Suprotno od južne strane, hladni sjever donosi temeljitost i smirenost te fleksibilnost. Pogodan je za poslove vezane uz edukaciju.

Sjeveroistok

U ovome smjeru jačaju motivacija i odgovornost prema poslu. Tu dolazi do povećanja natjecateljskog duha i preporuča se trgovačkim djelatnostima.

Zapad

Sjedimo li okrenuti u smjeru zapada možemo očekivati pročišćenje u racionalnim odlukama te se predlaže za sve one koji su okruženi financijama i investicijama.

Sjeverozapad

Svi rukovoditelji i menadžeri bi trebali sjediti u ovome smjeru kako bi povećali svoje vještine kao i doze odgovornosti.

Jug

Južna strana pojačava energiju i stvara potencijale za brže razmišljanje i kvalitetnije donošenje važnih odluka. Idealno za poslove prodaje i odnosa s javnošću.

Jugoistok

Sjedenje u ovome smjeru pojačava želju za rad s ljudima, ali savjetuje oprez i praktičnost. Za sjedače u smjeru jugoistoka predlažu se poslovi upravljanja timovima.

Jugozapad

Jugozapadna strana neba pojačava komunikacije i kao takva je idealna za pobolšanje aktivnosti vezanih uz marketing, komunikacije ili turistička putovanja. Još je pogodna i za razvijanje specifičnih ideja i poslova tj. za brainstorming.

UrediSvojDom