Madraci Istra San

Madraci Istra San

Istra San , poduzeće s potvrđenim iskustvom, proizvodi i prodaje madrace , prekrivače, pokrivače, jastuke i anatomske podnice koje odlikuje kvaliteta, sigurnost i udobnost. Dugogodišnje iskustvo ugrađeno je u poboljšavanje proizvoda kroz inovacije, razvijajući nove tehnologije i unapređujući pouzdanost. Svakodnevnim praćenjem i implementacijom suvremenih tehnologija, tehnika, metoda i rješenja te brojnim edukacijama vlastitih ljudskih resursa potiče se daljnji razvoj tvrtke.


Proizvodnja

Vrhunska udobnost i opušteno spavanje uz njihove proizvode su zajamčeni. Latex madraci i jastuci izrazito su prozračni - stalna cirkulacija zraka regulira temperaturu, brine se za otklanjanje vlažnosti iz madraca i stvara zdravu i ugodnu klimu za spavanje.


O Latex-u

Latex je prirodan proizvod nastao najmodernijom tehnologijom iz prirodne sirovine. U potpunosti je biorazgradiv i prijatelj zaštiti okoliša. Latex madraci i jastuci ortopedski su dizajniran kako bi tijelu osigurali optimalan anatomski položaj prilikom spavanja te otporan na plijesan, gljivice i ima antibakterijska svojstva koja traju mnogo godina.

Istra san madraci
Istra san madraci

Memory

Memory ima posebnu elastičnu i osjetljivu strukturu koja se tokom dodira sama oblikuje prema silueti Vašeg tijela i taj oblik "zapamti". To oblikovanje ravnomjerno raspoređuje pritisak na cijelu površinu tijela i smanjuje napetost. Memory je sastavljen od 100 % latex gume. Još jedna važna karakteristika je njena prozračnost koja omogućuje konstantno strujanje zraka, antialergičan je i ne mijenja svoja prirodna svojstva tokom vremena.


Eliocel

Elocel je inovativni materijal proizveden za punjenje madraca. Proizvodi se ekološkim proizvodnim procesom sa materijalima koji ne štete okolišu. U njegovu proizvodnju koristi se mješavina materijala od kojih je voda glavni sastojak. Sa posebnom tehnologijom proizvodnje dobiva se mikro struktura jako slična prirodnoj spužvi.

Eliocel je prozračan, površina mu je jako mekana i zbog njegovih svojstva ravnomjerno raspoređuje težinu tijela.


Saznajte više na www.istra-san.hr