Skilovi vrtni alati serije Urban i Easy Storage za uštedu prostora

Skilovi vrtni alati serije Urban i Easy Storage za uštedu prostora

Široki asortiman vrtnih alata za jednostavno urbano vrtlarstvo s užitkom; uključuje jedinstveno i pametno rješenje za pohranu pa alat ne zauzima mnogo prostora

Proizvođač prijenosnih električnih alata Skil Europe uvodi potpuno novu liniju prikladnog vrtlarskog alata za praktične gradske vrtlare. Ovaj novi alat udovoljava zahtjevima vrtlara u urbanoj sredini današnjice u kojoj je životni i vrtni prostor vrlo ugrožen. Alati serije Urban idealni su za sve vrste zadataka u sve većem broju malih vrtova u stražnjim dijelovima kuća, balkona i krovnih vrtova u kojima korisnici stvaraju svoju vlastitu "zelenu oazu".

Easy Storage: pametno rješenje koje štedi prostor

Sa Skilovim rješenjem Easy Storage razbacane i prepune vrtne kućice i ormarići postaju stvar prošlosti. Gradskim je vrtlarima dovoljno vrlo malo prostora za urednu pohranu alata. Manji, ručni alati mogu se objesiti na pametnu teleskopsku Easy Storage vodilicu. Svaki alat dolazi uz dodatni modul vodilice pa uvijek ima dovoljno prostora za njihovo držanje. Za veće alate poput kosilica za travnjak i visokotlačnih uređaja za čišćenje postoje druga rješenja za uštedu prostora. Sve ima svoje mjesto i nema više alata razbacanog po podu.

Širok asortiman alata za urbane vrtlare

Nova Skilova serija Urban današnjim vrtlarima nudi sve što im je potrebno za održavanje predivnog vrta uz minimalni napor. Osnovni asortiman uključuje izbor od osam alata koji su posebno dizajnirani za jednostavno urbano vrtlarenje s užitkom. Odlično se nose sa svim uobičajenim zadacima poput održavanja travnjaka, živice i grmlja, raščišćavanja otpalog lišća i višenamjenskog pranja.

Skil kosilica za travnjak 0710
Skil kosilica za travnjak 0710

Osnovni izbor 8 Skilovih vrtnih alata serije Urban

Kosilica za travnjak 0710
Ova kompaktna, ali moćna električna kosilica brzo obavlja svoj posao zahvaljujući dugovječnom indukcijskom motoru od 1100 vata bez četkica koji proizvodi vrlo malo buke.

Ručna kosilica 0720
Brza i jednostavna košnja manjih travnjaka nije problem s ovom kompaktnom ručnom kosilicom. Idealna je za urbane vrtlare jer kosi 30 cm u širinu.

Trimer 0730
Zahvaljujući teleskopskom podešavanju visine i dvjema ergonomski oblikovanim ručkama ovaj trimer jamči udobnosti pri uporabi. Košenje je brzo i učinkovito jer uređaj posjeduje sustav za košnju u dvije linije s jednostavnom funkcijom za izvlačenje strune Tap & Go.

Trimer 0735
Šišanje rubova travnjaka odvija se bez napora zahvaljujući funkciji za okomito šišanje rubova kojom se odlikuje ovaj trimer.

Rezač živice 0740
Uredno šišanje živice ne može biti jednostavnije od šišanja pomoću modela 0740 koji ima udobnu dršku za dvije ruke i snažni motor od 450 vata. Funkcija Grip Cut sprečava bježanje grančica između noževa.

Bežične škare 0750
Ove su škare savršene za praktično bežično rezanje i šišanje trave i grmlja. Prelazak na drugi zadatak vrlo je jednostavan jer zahvaljujući Skilovom 'klik' sustavu nije potreban nikakav alat za promjenu noževa.

Visokotlačni uređaj za čišćenje 0760
Ovaj kompaktan, lagani čistač pod tlakom spaja se na električno napajanje te ima dugačak kabel i cijev pa omogućuje slobodno kretanje do udaljenosti od 11 metara. Izdržljiva aluminijska crpka jamči dugi vijek trajanja.


Saznajte više na: www.bosch.hr

Tagovi

Vrt