TV stalak - savjeti za kupnju

TV stalak - savjeti za kupnju

Zove se TV stalak (stolić), ali nije namijenjen isključivo za televizor. Danas su to mini regali specijalizirani za TV i video, Hi-Fi uređaje i slične komponente za kućnu zabavu.

Što je TV-stalak?

Postoje stotine različitih modela, od drva, stakla, akrila, jeftinih i skupih.

TV stolić vizualno treba integrirati sa uređajima, ali i sa ostatkom namještaja u prostoru. Na tamnom namještaju će crna površina nekog LCD ekrana TV-a vrlo dobro izgledati, ali ako je prostor namješten u rustikalnom stilu, onda nabavite TV stalak od hrastovine, borovine ili nekog sličnog drva.

Koje su funkcije tv stalka?

Osnovna funkcija je da stvori i olakša vezu između pojedinačnih komponenti kao što su DVD, CD, kućno kino, surround zvuk i TV. Budući da je ovo high-tech kutak svakog doma, uređaja najvišeg savršenstva, zajedno sa jedinstvenim izgledom, pobrinite se da ih ugnijezdite u odgovarajući lijepo dizajnirani namještaj. Praktičnije je da ovaj komad namještaja bude samostalan i pokretan tj. na kotačima radi jednostavnijeg pomicanja svih elemenata.

Prije kupnje...

Obavezno zapišite sve uređaje koje imate, a na popis dodajte i one koje trenutno nemate, ali ih uskoro planirate kupiti. Na osnovu popisa odredit ćete koliko vam treba polica (prostora), treba li vam zatvoreni prostor sa vratima, trebaju li vam ladice i slično. Sve to ovisi i o vašim interesima (video, glazba, igre).

Veličina TV stalka

Ovisi isključivo o broju uređaja koji dolaze u ili na njega.

Znači ako imamo malo uređaja onda mali stalak, a ako imamo više uređaja, veliki stalak.

Cijene se kreću u rasponu od 500 kn na dalje. Kvalitetni TV stalci se mogu dobiti već za 1.000 kn.

Pogledajte TV stalke u našem KATALOGU PROIZVODA.

UrediSvojDom