Produžna letva za najteže uvjete

Produžna letva za najteže uvjete

Poznato je da grmljavinsko nevrijeme na današnjim sofisticiranim uređajima može izazvati kvarove i oštećenja. Problem nastaje u kratkotrajnom prekidu tj. nestanku električne struje i njenom ponovnom uključenju. Tada dolazi do kratkotrajnog skoka visokog napona koji jednostavno zna "spržiti" uređaj.

Mnogi to znaju ali unatoč tome nikada ne isključuju uređaje iz električne mreže držeći se valjda one narodne - neće grom u koprive.


Ali, da bi mirno spavali nabavite specijalnu mrežnu letvu Home Theatre PowerCenter PowerCenter HTS1000, znamenite američke tvrtke Monster, koja je ime stekla prizvodnjom vrhuskih kabela za sve namjene. Radi se o nedvojbeno jednom od najuvjerljivije izgledajućih proizvoda te vrste na tržištu. Osim osam kvalitetnih, posebno označenih mrežnih utičnica sa zaštićenim otvorima, na letvi su i pozlaćeni satelitski, TV i radio antenski ulazno/izlazni priključci, jedan ulazni i dva izlazna telefonska priključka i, napokon, ulazni i izlazni eternetski priključak. Patentirani CleanPower Stage 2 v.2.0 sklop čisti prljavštinu iz napona koja može umanjiti kvalitetu slike i zvuka. To se prije svega odnosi na uklanjanje elektromagnetskih i radiofrekvencijskih smetnja koje obično prolaze kroz druge naprave toga tipa. A već samim odstranjivanjem EM (elektromagnetskih) i RF (radiofrekvencijskih) interferencija može se riješiti dobar dio problema sa šumovima, zujanjem, brujanjem, statičkim nabojem…


Da bi prisnažili da je njihova letva učinkovita, Monster jamči da će tijekom 5 godina jamstva na letvu HTS1000, zamijeniti uređaje ili platiti do 350.000 $ odštete korisniku u slučaju da se išta dogodi uređajima koji su propisno bili spojeni na njihovu PowerCenter letvu i koja je i sama bila propisno korištena.

Ovu kvalitetnu letvu možete nabaviti u trgovinama Svijet medija ili Ronis.