BSS nagrada po prvi puta u Hrvatskoj

BSS nagrada po prvi puta u Hrvatskoj

Bosch System Specialist (BSS) je koncept kompletne ponude koju Bosch nudi profesionalnim korisnicima po sistemu "profesionalan alat, pribor i mjerni uređaji".


Robert Bosch Hrvatska, odjel Bosch električnih alata, ove je godine godine dodijelio BSS nagrade za 2011. godinu svojim najuspješnijim poslovnim partnerima unutar BSS distributivne mreže. Nagrada je podjeljena u konkurenciji 19 tvrtki iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine i to u četiri kategorije:

  • najbolje Internet rješenje (tvrtka Profi-al, Zagreb);
  • najljepše uređena poslovnica (tvrtka Građa, poslovnica Rijeka);
  • učešće u ekskluzivnim promocijama i novitetima (tvrtkaTrgometal, Zagreb)
  • razvoj distributivne mreže (AX Soling, Grude, Bosna i Hercegovina)

BSS distributeri u veselom ozračju nakon dodijeljenih nagrada
BSS distributeri u veselom ozračju nakon dodijeljenih nagrada

Svečane plakete i nagrade uručene su pobjednicima na ovogodišnjem BSS sastanku distributera održanom početkom ožujka u Vodicama.

"Profil profesionalnog BSS partnera može se opisati ovako: više od 80 posto poslovanja orjentirano je prema profesionalnim partnerima, direktan kontakt s krajnjim korisnikom na gradilištu ostvaruje se putem visokokvalificiranog prodajnog osoblja, partner ima mogućnost brze isporuke i post prodajnog servisa te je orijentiran prema novim tehnologijama, kao što su Internet, webshop ili druge usluge." izjavio je Patrick Delahodde, voditelj odjela Bosch električni alati.

Koncept BSS je srž strategije za razvoj u profesionalnoj distribuciji električnih Bosch alata. Sadašnjih 19 BSS trgovaca u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini su izabrani zahvaljujući svojoj sposobnosti ostvarivanja direktnog kontakta sa profesionalnim krajnjim korisnikom i svojim kapacitetima da postanu prvorazredni ambasadori Bosch električnih alata na terenu.

Robert Bosch d.o.o.

Robert Bosch d.o.o.

Adresa

Ulica Kneza Branimira 22
10000 Zagreb

Telefon

01/ 29 58 071

Email

pt-narucivanje@hr.bosch.com

Tagovi

Novosti

PREPORUČAMO