Daily Collection stolni roštilj by Philips

Daily Collection stolni roštilj by Philips

Zahvaljujući Philipsovom stolnom roštilju ne morate više očajavati ako ste pozvali ekipu na roštilj, a vani je upravo počela padati kiša. Stavite roštilj na stol i uživajte!


Dvostruka ploča: glatka i rebrasta površina

Dvostruka ploča nudi mogućnost korištenja roštilja na dva načina, a što ovisi o vrsti namirnice koju pripremate. Ako ćete pripremati povrće, ribu ili škampe, glatka površina biti će bolje rješenje od rebraste površine koja je namijenjena pečenju mesa kao što su odresci, hamburgeri ili kobasice.

Daily Collection stolni roštilj


Ukusnija hrana s roštilja

Zahvaljujući dvostrukoj ploči i izboru, hrana se može kvalitetnije ispeći. Ploča je prevučena sa slojem koji sprječava lijepljenje i omogućava pečenje hrane bez dodavanja ulja. Podesivi termostat osigurati će savršenu temperaturu za svaku hranu.

Ploča ima dvije mogućnosti pečenja. Jedna strana je glatka, a druga je rebrasta. Jednostavno okrenete onu stranu koja vam treba


Roštiljanje u zatvorenom je ugodno i praktično

Sva suvišna masnoća koja se stvori tijekom pečenja, zahvaljujući nagnutosti roštilja i integriranom pladnju, prikupiti će se na jedno mjesto. Osim toga, njenom pravovremenom odvodnjom neće doći ni do dimljenja i neugodnih mirisa. Kako je ploča odvojiva od baze slobodno se može prati u stroju za pranje posuđa radi lakšeg čišćenja.

Roštilj je kompaktnih dimenzija, (Š x V x D): 420 x 100 x 240 mm i težine 3 kg. Ploča za pečenje je 420 x 240 mm što je dovoljno za čak i veće društvo.


Saznajte više na: www.philips.hr

Tagovi

Uređaji