Izračun snage klima uređaja

Izračun snage klima uređaja

Gdje kupiti klima uređaj?

U našem katalogu proizvoda pogledajte samo neke od modela klima uređaja koji su dostupni na tržištu.

Meteorolozi najavljuju vruće i sušno razdoblje. Ako još uvijek nemate klima uređaj ili je došlo vrijeme da stari zamijenite novim, učinite to već sada. Ne čekajte velike vrućine jer će se stvoriti gužve i liste čekanja kod svih servisera.


Kakav klima uređaj kupiti?

Ovisno s koliko novaca raspolažete, možete birati između renomiranih (zvučnih) imena i onih malo manje zvučnih. Naravno, skuplji sistemi ipak nisu skuplji samo zbog imena, ali zato svi imaju jednu zajedničku vrijednost, a to je snaga uređaja.

Kako ne bi nepotrebno kupovali jače uređaje nego što vam to objektivno treba i plaćali ih više, možete izračunati kolika bi trebala biti preporučena snaga uređaja za vašu prostoriju.

U nastavku vam donosimo linkove na nekoliko stranica koje imaju online skripte za izračun snage klima uređaja. Dovoljno je da upišete određene podatke i oni će vam preporučiti potrebnu snagu za određenu prostoriju. Isprobajte ih sve pa usporedite rezultate, a uvijek vam stoji opcija da zatražite savjet stručne osobe kod koje kupujete klima uređaj.

Haier

Klimauređaji

Klimatizacija

Tagovi

Uređaji