Mala kuhinja

Mala kuhinja

Mala kuhinja nije ništa lošija od bilo koje velike kuhinje. Unatoč malom i skučenom prostoru, pametnim razmišljanjem i razmještajem osnovnih elemenata možete složiti kuhinju na kojoj će vam svi pozavidjeti.

Zahvaljujući modernim rješenjima, današnje kuhinje dostižu maksimalnu iskoristivost i korisnicima ostavljaju mogućnost mnogobrojnih kombinacija slaganja.

Bez obzira na veličinu kuhinje, u nju mogu stati svi potrebni uređaji
Bez obzira na veličinu kuhinje, u nju mogu stati svi potrebni uređaji

Električni kuhinjski aparati

U malim kuhinjama svi aparati bi trebali biti ugradbeni jer osim što će uzeti manje prostora i vizualno će djelovati neprimjetnije tj. kompaktnije te će se stopiti u jednu cjelinu.

Ne bi vjerovali koliko ugradbenih aparata stane na jako malo prostora. Bez problema možete staviti hladnjak, pećnicu i perilicu posuđa u gotovo svaku kuhinju, pa čak i onu najmanju.


Kuhinjski elementi

Svaka kuhinja mora imati sudoper i radni prostor ma kako mala bila. To je mjesto koje će vam biti najpotrebnije. Tu se čiste i pripremaju namirnice, a najvjerojatnije će vam trebati i prostor za poneki radni stroj kao što je mikser ili sjeckalica.

Čak i stalak za butelje može stati u malu kuhinju
Čak i stalak za butelje može stati u malu kuhinju

Prostor za ostavu

Obzirom da je ovdje osjetno manje slobodnog prostora nego li u većim kuhinjama, maksimalno promislite o učinkovitosti i učestalosti korištenja svakog predmeta kojega želite pospremiti. Brzo ćete se naviknuti da možete i bez onoga čega nema.

UrediSvojDom