Sustavi za glačanje Perfect Care

Sustavi za glačanje Perfect Care

Vođen misijom odnosa prema tkanini kao prema vlastitoj koži, Philips je zajedno s hrvatskim modnim brendom ELFS pokrenuo brzo i učinkovito peglanje (na)bora – Philipsovi sustavi za glačanje Perfect Care jamče najbrži i najnježniji put do savršeno izglačane odjeće

U sjedištu priznatoga modnog dvojca ELFS, Philips je priredio modnu priču sustava za glačanje Perfect Care pod vodstvom Philipsovih stručnjaka i dojmljivog modnog dvojca Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića. Da su novi Philipsovi sustavi za glačanje idealni za sve ljubitelje mode koji cijene svoje slobodno vrijeme prisutne je moglo uvjeriti iznimno brzo i učinkovito glačanje ELFS-a koji su i sami bili iznenađeni besprijekornim glačanjem vlastite it odjevne kombinacije za ovu sezonu.

Sustav za glačanje Perfect Care
Sustav za glačanje Perfect Care

Pametni sustavi za glačanje

Philipsovi sustavi za glačanje Perfect Care GC9220 i GC9230 potpuno uklanjaju nabore na svim tkaninama osiguravajući savršene rezultate.

Zahvaljujući tehnologiji optimalne temperature, glačalo savršeno klizi i po prirodnim i po sintetičnim tkaninama, a ravnoteža pare i temperature pruža izvrsne rezultate bez pojave sjaja na materijalu. Procesor u glačalu optimira temperaturu stopala SteamGlide i komore ciklona, stoga se nabori učinkovito uklanjaju točno prilagođenom temperaturom i količinom pare. To znači da se bez imalo rizika mogu glačati svila, traper, poliester ili pamuk bilo kojim redom, bez čekanja da se glačalo zagrije ili ohladi. Uz manje uloženog truda glačanje tako od kućne obveze prelazi u užitak i omiljenu dnevnu rutinu.

Brži od drugih generatora pare, Perfect Care reguliran je naprednim, inteligentnim procesorom koji zna kada se prestalo s glačanjem i umjesto korisnika namješta temperaturu. Tako se revolucionirao način glačanja i omogućila savršena upotreba bez oštećenja ili mrlja vode.

Novinari su imali prigodu isprobati novi sistem glačanja
Novinari su imali prigodu isprobati novi sistem glačanja

Novi modeli uređaja mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s malim kućanskim aparatima, a okvirne su cijene sljedeće:

• GC9220 – 1999 kn

• GC9230 - 2299 kn

Tagovi

Uređaji