7 načina da osvježite sobu

7 načina da osvježite sobu

Umjetnost na zidu

Sve je dozvoljeno, od klasičnih umjetničkih slika, fotografija ili običnih plakata... Slobodno kombinirajte boje, okvire i dimenzije s ostatkom namještaja i dekora. Ne opterećujte se količinom, jednako lijepo može izgledati veliki broj slika kao i jedna jedina slika.


Postavite ogledala

Ne samo što su dekorativna i lijepa, ogledala imaju sposobnost „otvaranja“ prostora. Uz njihovu pomoć stvorit će se optički privid koji može bilo koju prostoriju napraviti većom i prostranijom nego što je.


Unesite biljke

Dodavanjem novog cvijeća ili čak samo održavanjem postojećeg svakoj ćete prostoriji dati notu prirodnog i svježijeg ozračja!


Svijeće za ugođaj

Dodavanjem obične svijeće pridonijet ćemo opuštenosti i romantičnom ugođaju u sobi. Dodatnu čar dobit ćemo s mirisnim svijećama, ali pazite da ne pretjerate!


Dodajte tepih

Ako već nemate tepih na podu, nabavite ga. On će vam pomoći da razbijete monotoniju poda i dodati boju u sobi. Nakon toga možete se igrati kombinirajući boje tepiha s bojama jastuka, slika i ostalog dekora.


Vratite stari namještaj

Pregledajte tavan ili podrum ili jednostavno za sitne novce kupite neki simpatični komad namještaja na buvljaku, očistite ga, renovirajte i donesite u sobu. Odjednom će cijeli prostor postati zanimljiviji.


Vesele boje zidova

Unesite nove boje u vaš dom. Danas je maljanje brzo, jednostavno i jeftino. Ne budite stereotipni već se slobodno poigrajte s bojama i oblicima.


UrediSvojDom