Nexe crijep – br. 1 u kategoriji crjepova

Nexe crijep – br. 1 u kategoriji crjepova

  • Crijep vrhunske kvalitete i ponosni nositelj priznanja Best Buy
  • Jednostavan za ugradnju i ekološki prihvatljiv

S više od 90 godina tradicije, Dilj d.o.o. Vinkovci proizvodi crjepove koji će vam pružiti savršenu funkcionalnost, prekrasan dizajn i kvalitetu s jamstvom od 50 godina. Prirodni glineni crijep Nexe sinonim je crijepa s najboljim omjerom cijene i kvalitete u Hrvatskoj. Ponosni je nositelj nagrade Best Buy i br. 1 u kategoriji crjepova.

Dobar krovni pokrov mora biti trajan i postojan na svim vremenskim uvjetima. Posebno je poželjno da je vodonepropustan, ali i jednostavan za ugradnju te lak za održavanje.

Saznajte više

Krov koji će nas zadovoljiti mora imati mogućnost lake rekonstrukcije, a posebno je važna njegova ekološka prihvatljivost. Glineni crijep Nexe posjeduje sve te optimalne karakteristike.

Nexe crijep – br. 1 u kategoriji crjepova

Za razliku od betonskog i limenog pokrova, glineni crijep karakterizira bolja paropropusnost i veća čvrstoća proizvoda. Tradicija u korištenju, povoljna cijena i dugotrajna garancija, više su nego dobri razlozi za izbor Nexe glinenog crijepa pri pokrivanju vašeg krova.

Posljednjih godina crijep doživljava pravu renesansu, usporedno sa širenjem svijesti o zdravom i ekološki prihvatljivom životu, jer crijep je u potpunosti napravljen od prirodnih materijala. Ako se uzme u obzir da je vijek trajanja crijepa minimalno pola stoljeća, kada se jednom odlučite natkriti krov vrhunskim crijepom Nexe, zapravo ste donijeli pravu odluku za cijeli život.

Saznajte više

Nexe crijep – br. 1 u kategoriji crjepova
NEXE CRIJEP

NEXE CRIJEP

Adresa

Ciglarska 33
32100 Vinkovci

Telefon

032/ 33 71 62

Tagovi

Novosti