Visokotlačni čistači: Olakšajte si održavanje kućanstva

Visokotlačni čistači: Olakšajte si održavanje kućanstva

Već neko vrijeme gledate u mrlje i nečistoću na biciklu, vrtnoj ogradi, balkonu ili terasi? No, strepite od čišćenja jer znate da ćete izgubiti i vrijeme i živce? Predlažemo da krpe i razna sredstva za čišćenje puna kemikalija ostavite u prošlosti i date priliku visokotlačnim čistačima.

Na primjer, Kärcher visokotlačni čistači nude savršeno rješenje za svako čišćenje – staro postaje novo, a dotrajalo postaje otmjeno.

U tijeku je akcija od 20% na visokotlačni čistač K 3 HOME & PIPE koji umjesto 1.719 kuna sada iznosi 1.375 kuna! Akcija traje do 20.12.2019. ili do isteka zaliha.

Više informacija

Visokotlačni čistač K 3 HOME & PIPE

Ovaj čistač sadrži komplet za kućanstvo koji uključuje: površinski čistač (četku) T 150, sredstvo za čišćenje Patio & Deck za balkone i terase (kamene/drvene) i crijevo za čišćenje cijevi.

Visokotlačni čistači: Olakšajte si održavanje kućanstva

Koristi se za čišćenje vrtnih pomagala i vrtnog alata, balkonskog namještaja, motocikala i mopeda, za čišćenje vanjskih stuba, vrtnih staza…

Visokotlačni čistači su svestrani pomagači u cijeloj kući te su izuzetno laki za rukovanje: uređaj treba priključiti na vodovod i utičnicu, odvrnuti slavinu za vodu, uključiti visokotlačni čistač te užitak u čišćenju započinje. Na linku saznajte značajke i prednosti!

Visokotlačni čistači: Olakšajte si održavanje kućanstva

Više informacija

Visokotlačni čistač postoji i u varijanti igračke koja je vjerna originalu i u potpunosti funkcionalna. Spaja se na vrtno crijevo, a prikladna je za djecu stariju od 3 godine.

U tijeku je akcija na visokotlačni čistač K 3 HOME & PIPE koji umjesto 1.719 kuna sada iznosi 1.375 kuna, ali i na igračku koja je sa 225 snižena na 170 kuna. Akcija traje do 20.12.2019. ili do isteka zaliha.

* Akcija vrijedi samo u Kärcher centru Zagreb.

KÄRCHER d.o.o.

KÄRCHER d.o.o.

Adresa

Samoborska cesta 169a
10090 Zagreb

Telefon

01/ 40 94 331
01/ 40 94 332

Tagovi

Novosti