Uz parne čistače zavoljet ćete čišćenje!

Uz parne čistače zavoljet ćete čišćenje!

Volite držati svoj dom urednim i savršeno čistim, no niste ljubitelj raznih kemijskih sredstava za čišćenje? Najbolje sredstvo protiv bakterija je ponekad i najjednostavnije – vruća vodena para. Predlažemo da isprobate parni čistač jer para ubija čak 99,99% svih bakterija.

Zahvaljujući bogatom priboru Kärcher parni čistači omogućavaju da gotovo sve površine temeljito i ekološki očistite, do u najmanje pukotine. Na primjer, u kuhinji nije bitno radi li se o armaturama, zidnim pločicama, staklenim ili plastičnim površinama, napi, štednjaku ili sudoperu – SC parni čistač osigurat će higijensku čistoću.

U tijeku je akcija na parni čistač KST 2 koji umjesto 932 kune sada košta 745 kuna. Akcija traje do 20.12.2019. ili do isteka zaliha.

Više informacija

Ako ćete za čišćenje koristiti paru uštedjet ćete do 80% vode u usporedbi s konvencionalnim čišćenjem. Također, parni čistači od Kärchera omogućavaju i do 25% ušteda energije u odnosu na druge proizvođače. Vrlo je bitno navesti da ćete s ovom tehnologijom uštedjeti i na vremenu.

Parni čistač KST 2

Parni čistač KST 2 pruža prilagođeno čišćenje najrazličitijih površina pomoću podne mlaznice, ručne mlaznice, okrugle četke i dr. Vrlo je jednostavan i intuitivan za čišćenje. Omogućuje 2-stupanjsku kontrolu pare, za prilagodbu predmetima koje čistite.

Uz parne čistače zavoljet ćete čišćenje!

Više informacija

Iskoristite akciju na parni čistač KST 2 koji umjesto 932 kune sada košta 745 kuna. Akcija traje do 20.12.2019. ili do isteka zaliha.

Kärcher stvara paru u kuhinji, u kupaonici, na podovima, a također i kod glačanja, te daje vrhunske rezultate. Otkrijte razne mogućnosti primjene!

* Akcija vrijedi samo u Kärcher centru Zagreb.

KÄRCHER d.o.o.

KÄRCHER d.o.o.

Adresa

Samoborska cesta 169a
10090 Zagreb

Telefon

01/ 40 94 331
01/ 40 94 332

Tagovi

Novosti