Savršeni Grohe sudoperi i slavine za dizajnerski besprijekorne kuhinje

Savršeni Grohe sudoperi i slavine za dizajnerski besprijekorne kuhinje

Kuhinja je srce svakog doma, mjesto za pripremu hrane, ali i opuštanje uz pozitivne emocije!

Svaka kuhinja ima to jedno mjesto gdje se svakodnevno zaustavljamo bezbroj puta kako bi napunili lonce, pripremili povrće i oprali posuđe nakon obroka, to je sudoper!

Svojom jedinstvenom i visokokvalitetnom ponudom kuhinjskih sudopera, GROHE, vodeći svjetski proizvođač sanitarne opreme, sada postavlja nove standarde te čini svaku uporabu sudopera manje zahtjevnim i manje nemilim zadatkom – GROHE-ova moderna kuhinja savršen je spoj oblika i funkcionalnosti.

GROHE sudoperi dizajnirani su kao PerfectMatch, ne samo da odgovaraju svakom kuhinjskom rasporedu, već se i lako kombiniraju s GROHE kuhinjskim slavinama i sustavima za vodu, kako u pogledu dizajna tako i u pogledu praktičnosti, ugodnih proporcija i bez prskanja.

Zahvaljujući QuickFix sustavu i standardnom reverzibilnom dizajnu, GROHE kuhinjski sudoperi dostupni su kao kompaktni modeli s integriranim odvodom, kao veliki dvostruki sudoperi ili pak kao elegantni ugradbeni sudoperi.

Mogu se instalirati za svega nekoliko minuta bez mnogo muke ili gnjavaže. Još jedan plus su i značajke poput GROHE Whisper izolacije za smanjivanje buke te automatsko odštopavanje koje garantira da nikada više nećete morati uroniti svoju ruku u prljavu vodu zbog zaštopanog sudopera.

Prilagođava se svakoj kuhinji i svakom životnom stilu

Kuhinjski sudoperi s minimalno 16 cm dubine mogu se vrlo lako integrirati u bilo koju kuhinju, kao standardni ugradbeni sudoper, u ravnini s radnom pločom, kao model sa ugradnjom ispod radne ploče ili kao model sa smanjenim rubom.

Možete birati između osam različitih modela, od klasičnih i bezvremenskih do onih minimalističkog i reduciranog stila. Osim toga, korisnik može birati između dvije različite vrste nehrđajućeg čelika te raznih debljina čelika, od 0,6 mm do 1,0 mm.

Savršeni Grohe sudoperi i slavine za dizajnerski besprijekorne kuhinje

Svaki GROHE sudoper premašuje standarde kvalitete, no jedan model uistinu je poseban, to je K400 serije plus. Ovaj sudoper dostupan je u izvedbi od nehrđajućeg čelika tipa AISI 316 koji je potpuno otporan na hrđu i koroziju.

Ovaj nehrđajući čelik poznat je kao “brodski čelik”, budući da se koristi prvenstveno u brodogradnji. U ovoj verziji sudoper je posebno pogodan za područja s visokim udjelom soli u vodi.

Zahvaljujući patentiranom načinu obrade čelika za sudopere GROHE Satin Finish – četkanje posebnim biljnim vlaknima (Tampico) – ovi su sudoperi posebno glatki pa ih je stoga vrlo lako čistiti.

Osim toga, sudoperima se može dodati i praktičan kuhinjski pribor poput višenamjenske kuhinjske plohe, površine za sjeckanje, ploče za sjeckanje ili ribeža. Zahvaljujući svemu navedenom, odabrani model i njegova cijena savršeno odgovaraju životnom stilu i potrebama korisnika.

Mali detalji, veliki utjecaj

Dobro promišljena rješenja olakšavaju boravak u kuhinji. Bilo da korisnik treba različite veličine sudopera, od kompaktnih do izuzetno velikih ili integriranih sudopera – GROHE nudi sudopere s jednom, jedno i pol ili dvije kade u kombinaciji s brojnim inovativnim detaljima.

Također, funkcija ispuštanja vode uz pomoć vanjske upravljačke ručice omogućuje ispuštanje sudopera bez umakanja ruke u prljavu vodu. Zahvaljujući jedinstvenoj GROHE Whisper izolaciji, zvukovi uzrokovani istjecanjem vode ili rukovanja posudama i tavama svedeni su na minimum.

Savršeni Grohe sudoperi i slavine za dizajnerski besprijekorne kuhinje

Osim toga, sustav prelijevanje, dostupan za sve GROHE sudopere, sprječava prolijevanja vode preko ruba sudopera u slučaju da se slavina nehotice ostavi otvorenom, a vrhunski sustav odvodnje osiguran elegantnim diamond-naborima omogućava lakše otjecanje vode.

Još jedna značajka: kuhinjski sudoperi mogu se vrlo lako ugraditi zahvaljujući sustavu QuickFix i standardnom reverzibilnom dizajnu. Tu su i dvije prethodno izbušene rupe za slavine te sifon ispod sudopera koji nadopunjuje opseg ponude i jamče rješenje ‘sve u jedan’.

Savršeni par u jednom paketu

Kako bi svojim kupcima olakšao odabir odgovarajućih sudopera, slavina i ostalih dodataka GROHE je sastavio četiri potpuno usklađena paketa koja se sastoje od umivaonika i slavina u popularnim linijama Bau, Eurosmart, Concept i Minta.

GROHE ADRIA d.o.o.

GROHE ADRIA d.o.o.

Adresa

Štefanovečka 10
10040 Zagreb

Telefon

01/ 29 11 470

Email

adria-hr@grohe.hr

Tagovi

Novosti