Somfy - ono što vaš dom treba!

Somfy - ono što vaš dom treba!

Somfy, svjetski prepoznat brend na području automatizacije kućnih uređaja i izgradnje pametnih sustava za pametne kuće slavi svoju zlatnu obljetnicu. Ono što dobivate odabirom Somfyja je prepoznata kvaliteta, iskustvo, držanje koraka s trendovima i ponuda inovativnih rješenja što potvrđuju brojni zadovoljni korisnici i preko 4 milijuna trenutno umreženih proizvoda na IO tehnologiji.

Kad su u pitanju vaša sigurnost i udobnost nema mjesta kompromisu: sigurno vam se dešavalo da u žurbi morate napustiti svoj dom, da ste zaboravili spustiti rolete ili se morali skrivati od znatiželjnih pogleda susjeda i prolaznika. Uz Somfy takvi problemi nestaju, s jednim jednostavnim dodirom možete poboljšati udobnost, sigurnost te uštedjeti energiju. Automatskim otvaranjem i zatvaranjem roleta, tendi i venecijanera, prozora, ulaznih i garažnih vrata Somfy sustavi omogućavaju savršenu sigurnost kao i jednostavan pristup vašem domu.

Somfy - ono što vaš dom treba!

Somfy vam približava i čini još dostupnijim sva dostignuća moderne tehnologije: današnja potražnja sve više inzistira na proizvodima čiji dizajn i kvaliteta prkose vremenu a stalni rad na unaprjeđenju naših sustava i ponudi novih proizvoda naša je misija od koje ne odstupamo - sve da učinimo Vaš život i život vaše obitelji lakšim i udobnijim!

Somfy - ono što vaš dom treba!

Kroz 50 godina tradicije Somfy se profilirao kao vodeći brend na području motora, automatskih sustava, rješenja za sve vrste zaštite od sunca, vanjskih vrata, sustava zaštite i regulatora temperature.

Pri opremanju vašeg stana, kuće ili vikendice promislite o instalaciji motoriziranih kućnih uređaja jer time ostvarujete višestruku korist. Primjerice, radom roleta ili grilja moći ćete upravljati iz udobnosti Vaše fotelje putem daljinskog upravljača ili pametnog telefona, a ako ste ljubitelj rutine jednostavno stvorite scenarij rada tih uređaja da se aktiviraju dinamikom kojom želite, a sustavu pristupate putem korisničkog imena i lozinke.

„Mozak“ ove tehnologije je TaHoma® aplikacija koju instalirate na svoje računalo, pametni telefon, tablet ili Amazon Alexa. Jedino što vam je potrebno je Internet veza.

Somfy - ono što vaš dom treba!

Kad je kvaliteta u pitanju ne pristajemo na ništa manje od savršenstva! Zato su svi naši proizvodi, pogotovo motori, testirani i provjereni u najekstremnijim uvjetima, te sadrže dugogodišnje jamstvo: 5 godina za motore, automatske jedinice, dodatke i alarmne sisteme, i 3 godine za motore za dvorišna vrata i automatske jedinice.

Unesite tehnologiju u vaš dom – odaberite Somfy!

Za više informacija i izradu personalizirane ponude obratite nam se: Somfy predstavništvo za Hrvatsku.

BFT- ADRIA d.o.o.

Obrovac 39

51218 Dražice

Tel:051/502-

Fax:051/502-

e-mail: sasa.moric@somfy.com

http://www.somfy.hr/

SOMFY

SOMFY

Adresa

Obrovac 39
51218 Dražice

Telefon

051/ 50 26 40

Email

sasa.moric@somfy.com

Tagovi

Novosti