PromoArh – 1. međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja - Poreč, 18.-21.9.2019.

PromoArh – 1. međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja - Poreč, 18.-21.9.2019.

Porečka dvorana Žatika, koja već tradicionalno ugošćava brojne specijalizirane sajmove, ovog će rujna ugostiti jednu potpunu novu manifestaciju. Naime od 18. – 21. rujna održati će se prvi međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja PromoArh.

Sajam graditeljstva, opremanja i uređenja značajna je manifestacija u Istri koja će omogućiti svim zainteresiranim subjektima koji su uključeni u proces projektiranja, građenja, opremanja i uređenja nekretnina da na jednom mjestu doznaju sve potrebne informacije.

Saznajte više

Dvorana Žatika kroz četiri dana trajanja sajma biti će „točka spajanja i povezivanja“ domaćih i inozemnih tvrtki sa partnerima kako bi graditeljstvo postalo sigurnije, efikasnije, isplativije, inovativnije i održivo.

PromoArh – 1. međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja - Poreč, 18.-21.9.2019.

Vodeći proizvođači u industriji te inovativni pojedinci predstaviti će svoje proizvode i usluge za komercijalnu izgradnju, stambenu izgradnju, unutarnje radove kako za novogradnju tako i za obnovu i modernizaciju. Uz mnoštvo mogućnosti za povezivanjem sa stručnjacima iz građevinske industrije, sudionici sajma dobit će priliku da svoje poslovanje podignu na višu razinu.

Zanimljiv program izlaganja predstaviti će tvrtke koje obuhvaćaju sve aspekte graditeljstva u širem pojmu uključujući opremanje i uređenje, i to kroz ponudu građevinskih materijala, strojeva, opreme i alata, obnovljivi izvori energije, zelena gradnja, opremanje i uređenje interijera i eksterijera, BIM – programska rješenja, nove tehnologije u građevini, rješenja za pametne kuće, sistema za kontrolu zbrinjavanja komunalnog otpada i ostalo.

Saznajte više

Sajam objedinjuje znanje iz svih grana građevinske industrije koja na visokoj međunarodnoj razini promiče konkretnu razmjenu ideja i informacija, te će stoga posebno biti zanimljiv Education point kao popratni i stručni dio ovog novog sajma.

Kako bi se pokušalo dati odgovor najvećim izazovima u području upravljanja projektima, programima i portfeljem u građevinskom sektoru Education point biti će polazna točka okupljanja struke uz konstruktivne panel rasprave, okrugle stolove, radionice i seminare.

PromoArh – 1. međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja - Poreč, 18.-21.9.2019.

Organizatori u Poreč dovode dr.sc. Vladimira Skendrovića, predavača i doajena primjene FIDIC ugovora u Hrvatskoj te će se upravo na tu temu održati cjelodnevni stručni seminar 19.9. u dvorani Žatika pod nazivom „Seminar FIDIC uvjeti ugovora – Crvena, Žuta i Srebrna knjiga“.

Neke od aktualnih tema o kojima će se raspravljati u stručnom djelu su (re)animacija graditeljstva uz potporu javnog sektora, Pametni gradovi, radionica „Održivo upravljanje projektima: alati i implementacija“, Tržište nekretnina u RH u 2019.-oj godini te zatupljenosti BIM-a u hrvatskim građevinskim tvrtkama. O BIM – u se danas mnogo govori stoga će neke od tema obuhvaćati implementiranje BIM-a u poslovanju, problematike i prednosti korištenja, način rada, BIM projektima kao i o iskustvima korisnika BIM-a.

Saznajte više

Sajam PromoArh s partnerima organizira i 1. međunarodnu konferenciju održivog razvoja Sustainable Project Management 2019 konferencija (SPM 2019) “Održivi regionalni razvoj i projekti zelene gradnje” koja će se održati u hotelu Valamar Diamant, 19.9.2019.

Digitalizacija, energetska učinkovitost, inovativni proizvodi i tehnologije samo su neki od aktualnih trendova u građevinskoj industriji koji će u okviru prezentiranja izlagača i održavanja profesionalnih seminara biti prisutni.

Više informacija o sajmu kao i programu možete pronaći na www.promoarh.com.

„Znanjem, idejama i iskustvom u sinergiji izlagača i struke sajam PromoArh, želi potaknuti (re)animaciju graditeljstva“.

Tagovi

Novosti