Pametni prozori – Velux Active sustav

Pametni prozori – Velux Active sustav

Pametni prozori na pametnim kućama upravljani pametnim telefonima. Svi smo mi pametni, samo često zaboravljamo otvoriti prozor i prozračiti prostor u kojem boravimo.

Možda zbog straha od topline u ljetnim mjesecima? Ili zbog općepoznatog straha od propuha? Utrka za energetski učinkovitim rješenjima učinila je naše stambeno okruženje manje zdravim i ugodnim. A samo zato što nam nitko u uputi za uporabu stana ili kuće nije napisao: OTVORITE PROZOR! Moderni čovjek zaokupljen je svakodnevnim problemima. Ne razmišlja o banalnim stvarima kao provjetravanje dječje sobe prije učenja ili spavaonice prije odlaska na počinak. A te banalnosti znače ugodan boravak i zdravlje vaše obitelji.

Rješenje je odabir VELUX INTEGRA® krovnih prozora, sjenila i roleta. A uz njih VELUX ACTIVE paket za reguliranje unutarnje klime. VELUX ACTIVE sustav kontrole koji omogućuje spajanje električnih krovnih prozora, sjenila i roleta sa senzorima. Sustav procesuira informacije i preuzima brigu o prozračivanju te zdravoj i ugodnoj unutarnjoj klimi vašeg doma u potkrovlju.

Saznajte više

Tagovi

Novosti