Casa Fan garancija kvalitete

Casa Fan garancija kvalitete

Osim zakonske garancije koju vam nudimo, dajemo vam i jamstvo kvalitete od 25 godina na motore u našim stropnim ventilatorima! Ali čak i nakon toga imamo sve rezervne dijelove na zalihi za vaš ventilator.

Motori u našim proizvodima su dizajnirani za neprekidni rad i imaju dovoljan dodatni kapacitet. "Jeftina" oprema koja sadrži obnovljeni, popravljeni ili zamjenski proizvod često se pokaže skupljim od odabira proizvoda visoke kvalitete.

Casa Fan garancija kvalitete

Saznajte više

Vaš izbor za kupnju ventilatora tvrtke Casa Fan jamči vam najbolju kvalitetu i najduži životni vijek po razumnoj cijeni. Usporedite za sebe!

Široka ponuda

Veća vrijednost nego ikad prije i ogroman izbor. Pomoću kombiniranog sustava Casa Fan možete kombinirati komponente ventilatora koje najbolje odgovaraju vašim individualnim potrebama. Boja drvenih oštrica, svjetla, kućišta - sve personalizirane prema vlastitom ukusu i odgovaraju vašem dizajnu.

Casa Fan garancija kvalitete

A ako je potrebno, imamo i odgovarajuću upravljačku jedinicu, bilo da se radi o bežičnom daljinskom upravljaču ili prekidaču na zidu. Sveobuhvatan izbor pribora omogućuje ugradnju instalacija u gotovo svakoj situaciji.

Saznajte više

Potražite Casa Fan katalog ventilatora na internetu i posjetite izložbeno prodajne centre i vrlo brzo ćete pronaći ventilator koji će odgovarati upravo vašim potrebama ali i postati važan detalj vašeg doma. Osim svoje osnovne rashladne funkcije ovi uređaji sve više zauzimaju i važnu ulogu u izboru dekora za svaki dom.

Tagovi

Novosti