Kvalitetna rješenja za kupaonice iz Geberita

Kvalitetna rješenja za kupaonice iz Geberita

Daleko od praktičnog prostora, današnja kupaonica je mjesto utočišta u kojem se možete opustiti i napuniti baterije. Da bi se to postiglo, ključno je odabrati sustave i proizvoda koji pomažu u stvaranju ove razine udobnosti, kao i njihovu jednostavnu instalaciju i lako održavanje.

Geberit ima dugu tradiciju kvalitete, pouzdanosti i inovativnosti. Od svog osnutka 1874.godine ova tvrtka sustavno doprinosi oblikovanju i razvoju cijele industrije. Know-How Installed vjerodostojno predstavlja poslovnu filozofiju tvrtke: uvijek se možete pouzdati u rješenja iz Geberita. Pripajanjem niza dugovječnih i respektabilnih keramičkih brandova, Geberit danas ima novi identitet: pouzdana tehnika iza zida spojena je sa savršeno dizajniranom kupaonskom opremom.

Otkrijete neke od kvalitetnih rješenja za kupaonice iz Geberita:

Pametno odlaganje

Geberit namještaj pretvara kupaonice u harmonične prostore. Koriste se isključivo materijali visoke kvalitete koji su otporni na vlagu. Kolekcije integriraju mnoge detalje, uključujući pametan raspored odjeljaka i ladica te pametne koncepte rasvjete, koji ne samo da stvaraju praktičan prostor za pohranu već poboljšavaju estetiku kupaonice.

Kvalitetna rješenja za kupaonice iz Geberita

Rješenja za konzolne WC školjke

Održavanje kupaonice čistom je nužnost jer su čistoća i higijena važne, posebno u kupaonici. Međutim, čišćenje ne smije predstavljati problem kod nezgodnih kutova i teško dostupnih mjesta.

Čišćenje je olakšano Geberit Rimfree rješenjem za WC školjke bez unutarnjeg ruba. Bez unutarnjeg ruba, nema ni teško dostupnih područja u kojima su se skupljale nečistoće i bakterije. Time je čišćenje postalo jednostavno i lako.

Kvalitetna rješenja za kupaonice iz Geberita

Zaštitna keramička glazura

Geberit KeraTect® je uz, bezvremenski dizajn, još jedna od prednosti Geberit keramičkih proizvoda. KeraTect® se peče kao specijalna glazura i ima praktično neporoznu i potpuno glatku površinu koja se može održavati čistom jednostavno i efikasno, a uz to je i otporna na ogrebotine.

Kvalitetna rješenja za kupaonice iz Geberita

Svježi zrak za svakoga

Postojeći standard koji već dugo čini dio svake kuhinje, sada je primjenjiv i na kupaonice. Učinkovit način uklanjanja neugodnih mirisa. Geberit DuoFresh modul izravno uklanja neugodne mirise iz WC školjke, pročišćavajući zrak pomoću keramičkog saćastog filtera. Modul je gotovo neprimjetan i nalazi se iza pokrovne ploče tipke za aktiviranje ispiranja WC školjke.

Kvalitetna rješenja za kupaonice iz Geberita

Više informacija potražite na www.geberit.hr.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.

Adresa

Samoborska cesta 218
10 090 Zagreb

Telefon

01/ 38 67 800

Tagovi

Novosti