Kako poboljšati kvalitetu spavanja

Kako poboljšati kvalitetu spavanja

Kako poboljšati kvalitetu spavanja, a uz minimalna ulaganja? Rješenje dolazi iz JYSK-a u obliku asortimana proizvoda od Wellpur pjene koja pomaže u ublažavanju napetosti u mišićima, oblikujući se tako da pruža izvrstan oslonac tijelu i stoga omogućava dobar noćni san. JYSK je jedini distributer Wellpur proizvoda, od kojih su samo odabrani modeli visokokvalitetnih jastuka i madraca dio JYSK-ova asortimana.


Da je to tako, objašnjava i Jakob Leth, JYSK-ov menadžer za grupu proizvoda Madraci, te kaže - "Wellpur proizvodi omogućavaju optimalan ergonomski položaj tijela tijekom cijele noći, a pjena se oblikuje tako da pruža izvanredan oslonac i udobnost svakom korisniku i individualnom načinu spavanja. Na taj je način osiguran dobar noćni san, pa se nakon korištenja Wellpur proizvoda ujutro budite svježi i odmorni".


Wellpur proizvodi odvode višak topline

Proizvodi s jezgrom od Wellpur memorijske pjene imaju sposobnost brzog vraćanja u izvorni oblik. Stanična struktura ove vrste pjene je osjetljiva na temperaturne promjene, zbog čega učinkovito odvodi svu suvišnu toplinu, a tijelu pruža dobar oslonac. Pritisak

koji tijelo stvara biva raspoređen na veću površinu, što omogućava da krv u tijelu kola nesmetano, čime se umanjuje napetost mišića. Na taj način tijelo automatski dobiva potrebno olakšanje i optimalan oslonac za prirodan položaj pri spavanju.


Wellpur proizvodi su dio asortimana u koji će JYSK ulagati i u budućnosti, a u postojeći asortiman dodat će se i neki novi proizvodi. Wellpur proizvodi su osobito pogodni i za osobe s raznim alergijama, budući da kućne grinje ne mogu preživjeti unutar pjene.

Tagovi

Novosti