Nova kupaonska linija Geberit Smyle

Nova kupaonska linija Geberit Smyle

Svojim modernim dizajnom, Geberit Smyle kupaonska linija stvara opuštajuću i pozitivnu atmosferu u kupaonici te donosi harmoniju i lakoću. Kako bi se osigurala fleksibilnost, u Smyle kupaonskoj liniji je korišten modularni koncept slaganja elemenata s mnogobrojnim mogućnostima kombiniranja.

Geberit je prilagodio elemente kupaonskog namještaja formi kupaonske keramike. U tu svrhu, koncept namještaja nudi značajku tankih linija umivaonika. Kao standard u Geberitu, koriste se visokokvalitetni materijali, površinske zaštite i modularni elementi, u svrhu postizanja visoke razine fleksibilnosti.

Saznajte više

Baze umivaonika, niski i visoki elementi, elementi polica i zidne police sa držačima za ručnike, mogu se kombinirati i slagati kako bi se kreirale različite kombinacije namještaja koje optimalno koriste prostor u kupaonici i udovoljavaju različitim željama.

“Nježno zaobljeni rubovi na ručkama predstavljaju besprijekoran detalj prijelaz od umivaonika do elementa.”, kaže Sunčica Šolić iz Geberit Hrvatska. “Ručke kreiraju cjelinu s tankim rubovima umivaonika. Kreativna sloboda nam je izuzetno važna, a postižemo je modularnim elementima koji omogućavaju individualna rješenja prema potrebama svakog pojedinog kupca.”

Nova kupaonska linija Geberit Smyle

Individualnost

Elementi mogu biti usklađeni prema individualnim zahtjevima kupaca. Na primjer, visoki elementi se mogu kombinirati na različite načine i nude veliku kreativnu slobodu zahvaljujući mogućnosti otvorenog i zatvorenog prostora za odlaganje.

Srednje visoki i niski elementi nude različite kombinacije. Niski elementi također impresioniraju zahvaljujući staklenim policama i ogledalu na frontama.

Nova WC školjka

Kada je riječ o modernom dizajnu kupaonice, konzolna WC školjka je u središtu pozornosti. Zahvaljujući formi, savršeno se kombinira s četvrtastim umivaonicima, a potpuno zatvoren vanjski oblik olakšava čišćenje.

Geberit nudi WC sjedala tankog dizajna u različitim oblicima. Kako bi se osigurala iznimna kvaliteta, WC sjedala se mogu lako ukloniti prilikom čišćenja pomoću QuickRelease sustava.

Saznajte više

Tanak dizajn

Novi sustav ladica ima tanak dizajn, a istodobno nudi izuzetnu kreativnu slobodu kako bi krajnji korisnici mogli optimalno iskoristiti prostor za odlaganje. Uz opcionalne pregrade za organiziranje, lako je fleksibilno organizirati raspoloživi prostor za odlaganje u ladicama.

Nova kupaonska linija Geberit Smyle

Za svaku kupaonicu

Bilo da je riječ o obiteljskoj, gostinjskoj ili kupaonici za jednu osobu, urednost i efikasno korištenje prostora je najbitnije.

Nova kupaonska linija Geberit Smyle

Raznolikost

Mali, veliki, s ili bez otvora za slavinu, različitih širina; kao dvostruki umivaonici ili umivaonici manjih dimenzija, Geberit Smyle nudi savršena rješenja za sve zahtjeve modernih kupaonica.

Nova kupaonska linija Geberit Smyle

Saznajte više

Geberit Smyle kupaonska linija bit će dostupna od 1.srpnja 2019. godine.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.

Adresa

Samoborska cesta 218
10 090 Zagreb

Telefon

01/ 38 67 800

Tagovi

Novosti