Kada iskrsnu neočekivani troškovi, nenamjenski krediti su tu

Kada iskrsnu neočekivani troškovi, nenamjenski krediti su tu

Svatko tko se ikada upustio u projekt renovacije ili preuređenja doma, zna da ne ide uvijek sve po planu i da je lako zapasti u neplanirane troškove. Ponekad radnici nešto zabrljaju, ponekad cijena nekog materijala ispadne duplo viša od očekivane, a ponekad shvatite da želite poboljšati više toga no što ste planirali na početku.

Kada se nađete u sličnoj situaciji, nenamjenski krediti su tu. To su krediti koji se mogu realizirati bez specifiranja njihove namjene. Dakle, vaša banka ili vaš odabrani zajmodavac vas neće pitati za što ćete posuđeni novac koristiti. Na platformi Matchbanker možete potražiti koje opcije nenamjenskih i drugih kredita su vam dostupne na tržištu. Također, možete pogledati opcije brzih pozajmica koje predstavljaju idealan način financiranja u slučajevima kada hitno trebate doći do novca.

Posuđivanje novca preko interneta

Kako tehnologija napreduje, tako i zastarijeva tradicionalni način posuđivanja novca - u bankama. Neprestana čekanja na šalterima i printanja dokumentacije stvar su povijesti. Uz online kredite i pozajmice dolazak do novca je jednostavniji i brži. Cijeli proces se može obaviti za samo nekoliko minuta, od potrage za najboljom ponudom do primanja novca na vaš račun.

Sve što vam je potrebno za prijavu je osobna iskaznica te podaci bankovnog računa na kojeg će ići isplata. U nekim slučajevima bit će vam potrebni i elementi osiguranja kredita, kao što su jamci ili sudužnici. Dokumentacija je svedena na minimum kako ne biste tratili dragocjeno vrijeme u hitnim situacijama.

Koje još opcije preostaju?

Ako uzimanje kredita nije za vas, uvijek vam preostaje štednja. Postoji toliko načina za laku uštedu novca kojom ćete polako ali sigurno doći do preuređenja stana o kakvom ste sanjali.

1. Uradite sami

U današnje vrijeme svatko se može okušati u poslovima s kojima nemaju prijašnjeg iskustva, uz pomoć dostupnu na internetu. Možete pronaći milijun vodiča za početnike ili video tutoriala koji će vas naučiti kako sam uraditi poslove koje biste inače skupo platili radnicima.

2. Budite strpljivi

Koliko god vam se cijena radova koju ste dobili činila povoljnom, imajte na umu da vrlo vjerojatno postoji još povoljnija. Samo vam treba strpljenja pri potrazi za njom - provjerite forume o preuređenju doma, porazgovarajte s poznanicima koji su nedavno prošli kroz isto i usavršite vaše pregovaračke vještine.

3. Kupite rabljeni namještaj

Rabljeni namještaj može vam uštedjeti tisuće i tisuće kuna, a može prostoriji donijeti vintage izgled koji je sada svakako in. Ako vintage izgled ne odgovara vašem ukusu, bez brige. Možete pronaći predivan, moderan namještaj koji je korišten tek nekoliko mjeseci i u potpuno očuvanom stanju. Cijene takvih komada uglavnom su za 50% niže od onih u salonima namještaja. Još jedan savjet je da razmotrite kupnju izložbenih modela iz salona, te time ostvarite barem nekakvu uštedu.

Tagovi

Savjeti