NOVO: Geberit tipka za aktiviranje ispiranja Sigma21 od stakla ili škriljevca

NOVO: Geberit tipka za aktiviranje ispiranja Sigma21 od stakla ili škriljevca

Obitelj tipki za aktiviranje ispiranja s okruglim gumbima sada ima novog člana. Nova Sigma21 dostupna je u izvedbi od stakla u tri boje, koje se obrađuje na visokoj razini ili – prvi put u Geberitu – izvedbi od prirodnog materijala škriljevca.

U Geberitovom sveobuhvatnom rasponu tipki za aktiviranje ispiranja, postoji nešto za svačiji ukus. Različiti materijali, dizajni i boje, kao i niz različitih površina otvaraju širok spektar mogućnosti za stavljanje pravog naglaska u svaku kupaonicu.

Saznajte više

Čista estetika – nova tipka za aktiviranje ispiranja Sigma21 dostupna je u različitim izvedbama stakla ili u izvedbi od prirodnog materijala – brazilskog škriljevca.

Verzije od stakla (crne, bijele ili pješčane boje) impresioniraju zahvaljujući preciznom rezu koji reflektira svjetlo na sofisticiran način. Verzija “Škriljevac Mustang” (brazilski škriljevac) predstavlja prvu Geberit tipku izrađenu od prirodnog materijala.

Tipke su izrađene od jednog komada fine teksture škriljevca. Također, mogu se izraditi i pojedinačne tipke po željama kupaca.

Elegantne linije
Elegantne linije

Baš poput svojeg bliskog rođaka – plastične tipke za aktiviranje Sigma20 – staklena verzija nove tipke Sigma21 ima elegantno okrugle gumbe.

Harmonija
Harmonija

Zahvaljujući kromiranim prstenima, gumbi za ispiranje stilski su odvojeni od ostatka staklene tipke.

Saznajte više

Briga
Briga

Pojedini se dijelovi ručno sastavljaju kako bi stvorili savršenu tipku za aktiviranje ispiranja.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.

Adresa

Samoborska cesta 218
10 090 Zagreb

Telefon

01/ 38 67 800

Tagovi

Novosti