TEFAL ULTRABLEND BL935E - Iskoristite svu snagu iz povrća i voća

TEFAL ULTRABLEND BL935E - Iskoristite svu snagu iz povrća i voća

Ultra Blend blender pruža više od samog miješanja: usitnjava do praha i čuva okus voća i povrća.

Izuzetno jak uređaj usitnit će voće i povrće u cijelosti. Uz Tripl’Ax Pro tehnologiju sa šest noževa i snažnim motorom vaši će napitci biti kremasti i bogati okusom. Četiri automatska programa i ručno upravljanje osiguravaju beskonačno mnogo kombinacija pripremanja napitaka.

S UltraBlend blenderom iskoriste sav potencijal iz voća i povrća i probudite Supermana u sebi!

TEFAL ULTRABLEND BL935E - Iskoristite svu snagu iz povrća i voća

Brzi blender koji vam otvara puno novih mogućnosti.

Do sada ste jeli voće i povrće, do sada ste imali blender. Međutim, niste bili svjesni da se vitamini, minerali i ostali korisni sastojci iz voća i povrća lakše i bolje apsorbiraju u našem organizmu tek kada su jako dobro usitnjeni. Ultrablend blender zahvaljujući motoru velike brzine u kombinaciji s tehnologijom Tripl’Ax® Pro koji se vrti do 460 km/h, razbija sastojke u sitne čestice kako bi se u potpunosti mogli osloboditi svi okusi voća i povrća.

Voće i povrće sadrže vitalne hranjive tvari i vitamine u svojim stanicama, kao i vlakna koja su vrlo korisna za vašu probavu, važnu za vaše zdravlje.

Ovakvim načinom miješanja oslobađa se više hranjivih tvari i čini ih dostupnima vašem tijelu da ih što lakše apsorbira.

Osjećajte se mlađe i puni vitalnosti kako biste otkrili svoj puni potencijal!

Snažni motor od 1.500 W sa 45.000 okretaja u minuti upravlja oštricama od inoxa (33% deblje, 73% duže od prethodnog modela) kako bi se osigurali savršeni rezultati blendanja.

Četiri automatska programa novog modela blendera (Smoothie; Vruća juha (trenje oštrica); Sorbet i automatsko čišćenje) i ručni način rada pružaju beskonačni izbor recepata napitaka.

Zaokružimo sve to i s ultra otpornom Tritan posudom od 2 litre, dodatkom za guste smjese i intuitivnim digitalnim zaslonom za odabir vremena, brzine ili željenog programa.

TEFAL ULTRABLEND BL935E - Iskoristite svu snagu iz povrća i voća

Tagovi

Novosti