Grohe Sense Guard za godišnji odmor bez stresa i mogućih šteta

Grohe Sense Guard za godišnji odmor bez stresa i mogućih šteta

Ne dopustite da vam godišnji odmor padne u vodu zbog poplave u kući!

  • Sa GROHE Sense i GROHE Sense Guard otkrijte štetu uzrokovana vodom na vrijeme.
  • Pametni sustav za kontrolu štiti vašu kuću čak i kada ste izvan nje.
  • Pravodobno postupanje moguće je zahvaljujući pripadajućoj aplikaciji za pametni telefon.

Düsseldorf, 17. srpnja 2018. - Konačno, godišnji odmor! Kako bi uistinu bili opušteni na odmoru i svoju kuću morate pripremiti za vrijeme dok ste odsutni. Uz nekoliko malih mjera opreza, neke inteligentne tehnologije te pomoć prijatelja, mnoge se neugodne situacije mogu spriječeni na vrijeme. Kako bi se riješili nepozvanih gostiju svakako bi trebali odavati dojam kao da ste još uvijek kod kuće. Rolete, lampe i radio mogu se redovito uključivati i isključivati timerima. Za neke sitne zadatke za pomoć možete zatražiti susjede i prijatelje.

Za 73% Europljana, ovo je najčešći način zaštite njihovog doma dok su na putu (*The ConsumerView, January 2017, Quantitative Evaluation Europe). No, unatoč tome postavlja se pitanje hoćete li na odmoru na vrijeme doznati da se u vašem domu nakuplja vlaga, da u njemu curi voda i pritom uzrokuje veliku i skupocjenu štetu? Iako će 49% ispitanika ugasiti dovod vode u perilici rublja, a 45% će ih isključiti dovod vode dok su na odmoru, čak 54% anketiranih ispitanika ima iskustva sa štetom od vode (*The ConsumerView, January 2017, Quantitative Evaluation Europe). U takvim situacijama brza reakcija gotovo je uvijek presudna jer se puknuća cijevi događaju iznenada, čak i onda kada vlasnici bezbrižno odmaraju negdje daleko na moru.

Rješenje je pametan sustav zaštite od vode kao što su GROHE Sense i GROHE Sense Guard – zahvaljujući njima godišnji odmor neće pasti u vodu.

Grohe Sense Guard za godišnji odmor bez stresa i mogućih šteta

Grohe Sense

Povjerenje je dobro, kontrola je još bolja

Podrum se ispuni vodom, plijesan se popne po zidovima, vrijedan namještaj je uništen – nadolazeće katastrofe poput ove valja otkriti na vrijeme. GROHE, vodeći svjetski proizvođač sanitarne opreme, nudi sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja vodom pomoću sustava GROHE Sense i GROHE Sense Guard. GROHE Sense je pametan senzor za vodu koji se stavlja na pod, a detektira zadržavanje vode. Ako, na primjer, dno senzora dođe u dodir s vodom zbog curenja, GROHE Sense će poslati upozoravajući alarm. Senzor također mjeri sobnu temperaturu i vlagu u prostoriji te informira korisnika u slučaju odstupanja od standardnih vrijednosti. Na ovaj su način vlasnici kuća optimalno zaštićeni od plijesni i smrzavanja.

GROHE Sense Guard instalira se na glavnu cijev za dovod vode u kuću. Ovaj sustav ide i korak dalje, pametna upravljačka jedinica koristi više senzora ne samo za nadzor tlaka vode, temperaturu u sustavu, protoka vode ili opću potrošnju vode, nego i za automatsko isključivanje opskrbe vodom kada protok premašuje određeni maksimum.

Grohe Sense Guard za godišnji odmor bez stresa i mogućih šteta
Grohe Sense Guard za godišnji odmor bez stresa i mogućih šteta

Grohe Sense

GROHE Sense i GROHE Sense Guard čine inteligentni sustav sve-u-jedan koji se temelji na bežičnoj tehnologiji kojom upravlja aplikacija GROHE ONDUS. Ova aplikacija je srce sustava, a pruža najvišu razinu sigurnosti jer omogućava da GROHE Sense i GROHE Sense Guard korisnik može pratiti i kontrolirati stanje u svom domu bilo gdje i bilo kada. Zahvaljujući mogućnosti alarmiranja putem pametnih telefona, putem aplikacije korisnik također može i sam isključiti vodu kako bi se spriječile velike štete, pa čak i kad nitko nije kod kuće. Samo jednim dodirom tipke mogu se spriječiti velike katastrofe, tako da se dugo iščekivanom godišnjem odmoru može uživati u najvećoj mogućoj mjeri, bez iznenadnih šteta i nepotrebnog stresa.

Grohe Sense ONDUS
Grohe Sense ONDUS

Za više informacija posjetite grohe.hr.

GROHE ADRIA d.o.o.

GROHE ADRIA d.o.o.

Adresa

Štefanovečka 10
10040 Zagreb

Telefon

01/ 29 11 470

Email

adria-hr@grohe.hr

Tagovi

Novosti