Što sve treba jedna garaža

Što sve treba jedna garaža

Garaža je prvenstveno mjesto za vašeg ljubimca na četiri kotača, ali ona je odlično mjesto i za neke druge stvari koje su vam potrebne, a kojima možda nije mjesto u kući ili nemate kamo s njima. Koje god veličine bila garaža, neke stvari bi bilo dobro imati unutra.

Kako na podu nema previše mjesta tada se poslužite policama koje možete namontirati na zid, a postoje i one metalne ili plastične police, tj. stalaže. Imajte u garaži barem osnovni alat, vreće za smeće vam uvijek dobro dođu, a unutra možete držati i stvari za hobije, poput bicikala, lopti, reketa i slično.

Kako biste imali savršen red, stvari stavljajte u kutije kako biste ih lakše pronašli. Svaka garaža bi trebala imati i kutiju prve pomoći te požarni aparat, to je ono osnovno i najnužnije. U garaži možete držati i rezerve ključeve od stana ili kuće, razne potrepštine poput žarulja, ručne baterije, a dobro bi došla i jedna metla. Naravno, sami ćete vidjeti što će vam još biti potrebno imati i što biste trebali imati pri ruci u svojoj garaži.

Autor: uredisvojdom.com

Tagovi

Savjeti