Kako urediti dnevni boravak

Kako urediti dnevni boravak

Dnevni boravak je prostorija u kojoj provodite većinu vremena te u taj prostor trebate potrošiti i više vremena i razmišljanja kada je riječ o uređenju. Imajte na umu da se u njemu trebate osjećati ugodno i opušteno, ali ne samo vi, već i ostatak obitelji pa i vaši gosti.

Birajte namještaj koji nije previše velik za sami prostor, kako ne biste izgubili previše mjesta samo na sjedećim garniturama, foteljama i slično. U većini slučajeva je bolje odabrati manji klub stolić kako biste imali mjesta za sjedenje, tj. za noge. Birajte opuštenije boje, možda najbolje one prirodnije, a smeđa i zelena su odličan izbor. Naravno, boje birajte prema svojoj osobnosti i karakteru, ali nemojte koristiti puno boja, već kombinirajte dvije ili tri najviše.

Dobro proučite što se sve nudi, a u raznim dućanima možete vidjeti već složene dnevne boravke koji vam mogu dati neke vlastite ideje za uređenje. Također, odredite neki budžet kojeg ćete se držati, tako će vam biti lakše odlučiti, a nećete pretjerati sa financijama. Uključite cijelu obitelj u odabir namještaja kako bi na kraju svima bilo udobno boraviti u toj prostoriji.

Autor: uredisvojdom.com