Recaro dječje sjedalice za auto

Recaro dječje sjedalice za auto

Postoji velika razlika između brojnih dječjih autosjedalica na tržištu što se tiče sigurnosti i udobnosti. Nisu sve dječje autosjedalice jednako efikasne u svakom vozilu, pa si morate postaviti pitanje: “Koja je autosjedalica prava za naše dijete?”

Sve više roditelja koji se brinu o svojoj djeci vjeruju RECARU, koji ima preko sto godina iskustva. Zbog toga jer RECARO koristi svoje iskustvo u proizvodnji sjedala za vozila, natjecateljskih i avionskih sjedala za razvijanje novih dječjih sjedala. Naši proizvodi možda imaju malo višu cijenu od ostalih. Ali mi ne štedimo novac pri konstruiranju naših sjedala, jer se tako smanjuje sigurnost, ergonomija i udobnost djeteta. Vi odlučite što vaše dijete zaslužuje. Vjerujte RECARU.


Kada ste roditelj, jedan od najzahtjevnijih zadataka je osigurati sigurnost Vašem djetetu. Veliko je olakšanje kada znate da možete nekome vjerovati tko će omogućiti tu sigurnost. Proizvodi iz programa RECARO dječji sigurnosni sustavi se razvijaju korištenjem najnovijih istraživanja i mukotrpno i sistematski se ispituju pomoću naših testnih postupaka. Jedino na taj način možete biti potpuno sigurni da ste odabrali najbolji proizvod za Vaše dijete: RECARO dječje sjedalo.


Koja je korist od najboljeg dječjeg sjedala ako se ne sviđa Vašem djetetu? Ili se Vama ne sviđa? RECARO dizajnerski studio kontinuirano razvija nove presvlake za sjedala koja će odgovarati interijeru Vašeg vozila. Ponosni smo što su naši proizvodi prilično drugačiji od prosječnog dječjeg sjedala, sa njihovim kričavim bojama i printovima na tekstilu. Mi vjerujemo da se visoka očekivanja koja imate od Vašeg dječjeg sjedala moraju odraziti i na dizajn. Upotreba klasične kombinacije elegantne sive i crne je bezvremenska. Baš kao i Vaš ukus.

Ergonomija i udobnost su temelj svakog RECARO dizajna. Kao i njihova velika braća - auto sjedala, svi proizvodi iz programa linije RECARO dječjih sjedala se razlikuju po iznimnim značajkama udobnosti. Od specijalnih tkanina koje „dišu“ do zvučnika vrhunske kvalitete u naslonima za glavu (RECARO Start 2.0, Monza i Monza Seatfix). Osigurajte Vašem djetetu komfor i udobnost od malena, sa RECARO dječjim sjedalom.

“Prava” dječja autosjedalica se razlikuje po nekoliko važnih faktora. Dob djeteta se treba uzeti kao orjentacijska vrijednost, dok autosjedalica mora savršeno odgovarati masi djeteta. Također dječja autosjedalica mora savršeno odgovarati vozilu da bi se postigla optimalna sigurnost. Da budemo sigurni da se tako nešto ne dogodi, sve dječje autosjedalice su konstruirane tako da ih je lagano postaviti i jednostavno koristiti unutar vozila. Bez pretjerivanja možemo reći da su sve dječje autosjedalice podvrgnute brojnim “crash” testovima – sa maksimalnim sigurnosnim zahtjevima. Često spominjani “crash” standard “ECE-R 44/04” samo je jedan od uvjeta koje RECARO ispunjava pri konstruiranju dječjih autosjedalica.


Novi RECARO Isofix sustav je izuzetno siguran i lak za upotrebu. On omogućava da se dva sjedala – RECARO Young Profi plus (ECE grupa 0+) i RECARO Young Expert plus (ECE grupa 1) – lako i brzo pričvrste u automobilu. Isofix baza se lagano pričvršćuje na standardizirane točke za pričvršćenje u vozilu (u vozilo mora biti tvornički ugrađen Isofix). Dječja autosjedalica se onda pričvrsti na bazu sa specijalnim mehanizmom. Nakon toga niije više potrebno pričvršćivati sjedalo pomoću standarnog sigurnosnog pojasa (u 3 točke), ali je moguće kao alternativa (ukoliko vozilo nema ugrađen Isofix).


Cijelokupnu ponudu RECARO proizvoda možete pogledati na www.svijet-beba.hr te za sve proizvode dobiti i garanciju od 24 mjeseca.