Kako urediti spavaću sobu

Kako urediti spavaću sobu

Kod odabira namještaja za spavaću sobu treba imati na umu da je to prostorija u kojoj želite biti potpuno opušteni, mirni i gdje ćete zaboraviti na sve obaveze i svakodnevne brige. U spavaćoj sobi biste trebali imati sve ono što vas čini sretnima i opuštenima, pa pripazite da ju tako i uredite.

Birajte svijetlije tonove za zidove pa i za namještaj, izbjegavajte prigušene tonove i tamne boje. Ako volite romantiku, tada birajte bijelu boju u kojoj ćete se osjećati ugodno. Uvijek možete dodati neke dekoracije u drugim bojama ili jednostavno staviti posteljinu u jarkim bojama. Izbjegavajte crnu, crvenu kako vam te boje ne bi unijele nemir.

Kod odabira svjetla i lampi, birajte prigušenije i manje lampe i lustere. Također, odaberite kvalitetan madrac, a tu biste trebali i najviše uložiti za dobar san. U male spavaće sobe stavite samo ono nužno, pa makar to bio samo krevet i ormar kako ne biste zauzeli previše mjesta sa namještajem. Najbitnije je da se u svojoj spavaćoj sobi osjećate opušteno i sigurno.

Autor: uredisvojdom.com