Gdje postaviti tapete

Gdje postaviti tapete

Nekada su tapete u domovima bile obavezne, bile su dio uređenja i kombinirale bi se uz namještaj, a stavljale su se u skoro sve prostorije. Na neko vrijeme su izašle iz mode, ali su se sada vratile puno modernije, raznih motiva, dezena, a najčešće se koriste kao dekoracija.

Tapete ne morate postaviti u sve prostorije, pa niti na sve zidve u jednoj prostoriji. Kako danas ima raznih motiva i dezena, postavite tapetu na jedan zid ili dio zida koji želite naglasiti. Tapeta može zamijeniti i slike, ako su vam one draže. Odlične su za dječje sobe jer ih ima u raznim šarenim bojama i raznih modela. Ukrasite jedan zid dječje sobe i razveselite mališane.

Tapete će se savršeno uklopiti u hodnik, pogotovo neki manji i mračniji hodnik kojem treba nešto drugačije, moderno i koje će ga malo osvijetliti. Sada postoje i tapete koje su namijenjene i za kupaonicu, koje dobro podnose vlagu, pa ih možete postaviti i tamo.

Poigrajte se malo dezenima, samo pripazite s njima jer na maloj površini tapeta može izgledati odlično, ali na velikom zidu može izgledati potpuno drugačije. Vodite se onime da je manje više i krenite u uređenje.

Autor: uredisvojdom.com