21. Međunarodni sajam SASO (Split, 25 - 28.10.2017.)

21. Međunarodni sajam SASO (Split, 25 - 28.10.2017.)

21. Međunarodni sajam SASO 2017, održat će se od 25. do 28. listopada 2017. godine u splitskoj Spaladium areni.

Ovogodišnji sajam SASO obuhvaća niz međunarodnih specijaliziranih sajmova: 21. Međunarodni sajam graditeljstva, 21. Međunarodni sajam drvne industrije, 21 Međunarodni sajam metalne industrije, 21. Međunarodni sajam alata, strojeva i opreme, 18. Međunarodni sajam obrtništva i male privrede, 17. Međunarodni sajam elektronike i energetike, 9. Međunarodni sajam ekologije – SEKO, te 2.Međunarodni sajam komunalne opreme.

Na sajmu SASO 2017. održava se i bogat program stručnih konferencija i gospodarskih susreta: 14. Dan arhitekata, 12. Energetski summit, 10. Dan građevinara, 9. Dan ekologije, Gospodarski susreti B2B@SASOfair, Sjednica grupacije održavanja čistoće, unutar Udruženja komunalnog gospodarstva Hrvatske gospodarske komore, te brojna savjetovanja i prezentacije.

21. Međunarodni sajam SASO (Split, 25 - 28.10.2017.)

SASO ove godine okuplja izlagače iz 7 europskih zemalja, te bilježi značajni trend porasta u broju izlagača i brendova koji se prezentiraju, te najavljujemo znatno jači i sadržajno raznovrsniji sajam SASO 2017!

SASO 2017 se održava neposredno nakon uspješne turističke sezone, kada su ostvareni prihodi od turizma i kada se planiraju renovacije objekata i ulaganja u sljedeću turističku sezonu.S tim u vezi, ideja vodilja ovogodišnjeg sajma SASO jest „OBNOVA OBJEKTA OD TEMELJA DO KROVA“, budući da tematikom i izlagačima pokriva sva područja obnove.

Više o sajmu

Međunarodni Sajam SASO već je tradicionalno najznačajniji gospodarski skup u regiji koji okuplja vodeće tvrtke iz graditeljstva, drvne i metalne industriju, alata i opreme, elektrotehnike i energetike kumulirajući novi poslovni potencijal, a ujedno predstavlja i mogućnost sudjelovanja brojnih izlagača u profesionalnoj medijskoj kampanji.

Uz to, SASO je mjesto sklapanja novih poslova i prostor gdje struka susreće gospodarstvo te prilika susreta gospodarstvenika s donositeljima poslovnih odluka koje se odnose na ciljane skupine i prodajne kanale.

21. Međunarodni sajam SASO (Split, 25 - 28.10.2017.)

SASO je i izvrsna prilika za unaprjeđenje poslovnih kontakata s postojećim klijentima i pronalazak drugih kroz ugovaranje novih poslova. U prilog značaju Sajma SASO idu podaci da 75% posjetitelja ima moć odlučivanja te da dosadašnja vrijednost izložbenih eksponata iznosi 1,1 milijardu eura.

Donosimo Vam što o sajmu SASO 2016 misle njegovi izlagači:

„Dojmovi naše direktorice, koja je prisutna na svim sajmovima, su da osim Njemačke, Austrije i Švicarske, još nije bila na sajmu na kojem je postavljeno toliko konkretnih pitanja. U sklopu sajmo smo imali konkretno napravljene ponude i uplate za vrijeme trajanja sajma.“- Josip Dodik,direktor SOLAR LEKTUS

„Vidjeli smo da se svako ulaganje isplati, pa tako i ovo. Imali smo primjere gdje su ljudi na sajam došli specijalno zbog nas jer nas je SASO promovirao kao inovaciju budući da su naši proizvodi novost na hrvatskom tržištu“- Milica Barišić, IVATRA.

21. Međunarodni sajam SASO (Split, 25 - 28.10.2017.)

„Prije krize smo redovito izlagali na sajmu SASO. Za vrijeme krize smo napravili pauzu. Jako smo zadovoljni sa sajmom. S obzirom da smo u Slavonskom Brodu i dislocirani s obzirom na Zagreb, našim kupcima je daleko doći do nas. Iskoristili smo tu priliku na sajmu SASO pozvat sve naše poslovne partnere iz ovog južnog dijela hrvatske da nas posjete jer im je to lakše. To bih preporučio i drugim firmama jer daleko je lakše nama četiri dana biti u Splitu nego da oni dođu k nama“- Ivica Kožul, direktor KOŽUL d.o.o.

„Ostvarili smo puno poslovnih kontakata među izlagačima, ali i kupcima s obzirom da su neki izlagači naši poslovni partneri, kao i obrnuto. Bilo je vrlo kvalitetnih kontakata kojima smo i mi ugodno iznenađeni.“- Vedrana Peveca, HABERKORN.

„Izlaganje na ovogodišnjem sajmu SASO smatramo dobrom poslovnom odlukom jer je prema našem očekivanju pružio dobru podlogu za buduće poslovne kontakte u regiji. Zabilježili smo posjete dugogodišnjih poslovnih partnera, kao i velik interes posjetitelja za proizvodni program koji smo izložili na svom izložbenom prostoru“- Siniša Stančić, direktor ACO građevinski elementi.

Više o sajmu

Tagovi

Novosti