Kako još koristiti čačkalice

Kako još koristiti čačkalice

Poznato je da čačkalice služe kako bismo njima očistili zube nakon obroka što je vrlo dobro za zdravlje naših zubi. Čačkalice možda jesu namijenjene za to ali postoji još raznih načina na koje ih možemo iskoristiti.

Kod pečenja biskvita ponekad je teško odrediti je li on dovoljno pećen, a tu vam mogu pomoći čačkalice. Ubodite jednu čačkalicu u biskvit i ako je ona vlažna potrebno je još peći biskvit, ako je suha tada je biskvit pećen. Pomoću njih možete još očistiti i neke uske dijelove poput tastature, a trebate li upaliti svijećce na torti biti će vam lakše ako ih palite čačkalicom jer ona sporije gori.

Stalno traženje početka selotejpa zna biti naporan, pa stavite jednu čačkalicu na početak selotejpa kako biste drugi puta lakše našli početak. Trebate li možda provjeriti treba li vaše cvijeće vode, napravite isto kao i kod biskvita, ako je suha, zalijte cvijeće, ako je čačkalica vlažna, tj. puna zemlje tada cvijeće ima dovoljno vode. Za sve one koji žele prestati pušiti i riješiti se loše navike trebaju žvakati čačkalicu kada osjete potrebu za cigaretom, to će ih okupirati pa će prestanak biti puno lakši.

Autor: uredisvojdom.com

Tagovi

Savjeti