Dječja kolica Recaro

Recaro od ljeta 2010. donosi novosti u svoj program dječje opreme. Kako bi udovoljio brojnim zahtjevima svojih zadovoljnih kupaca dječjih autosjedalica, koje su se pozicionirale u sam vrh ponude na tržištu, predstavlja nam dječja kolica Akuna. U skladu sa svojom dosadašnjom tradicijom i ovaj proizvod se ističe kvalitetom, dizajnom i praktičnošću.

Dječja kolica Recaro Akuna dolaze u dvije boje, cherry/black i asphalt/grey, i u izvedbama 3 u 1, 2 u 1 i samo kolica. Na kolica se povezuje najsigurnija dječja autosjedalica u grupi ECE grupa 0+ - Young Profi plus.


Oprema: držač za bocu, podesive ručke, kuglični ležajevima na kotačima sa oprugama, prednji kotači se okreću za 360°stupnjeva, a mogu se i fiksirati; naslon se može podesiti u 3 položaja, a ima i poziciju za spavanje.


Veličina sklopljenih kolica je 30 x 37 x 106 cm

Vrlo dugi vijek: tri opcije opreme; sportski dio, nosiljka za bebe i autosjedalica - za djecu od rođenja do 15 kg.

Sportski dizajn: vrlo lagana aluminijska konstrukcija (10,5 kg) i kuglični ležajevi na kotačima.


Praktičnost: sportski dio za kolica može se postaviti prema naprijed ili prema natrag. Dodatna oprema: dvije torbe, suncobran, zaštita od kiše, zaštita od komaraca, vreća za spavanje

Kao i kod autosjedalica sve presvlake su napravljene od visokokvalitenih materjala i mogu se prati u perilici rublja na 30°C.


Više o Recaro kolicima saznajte na: www.svijet-beba.hr