Kako urediti ostavu

Kako urediti ostavu

Ostava je prostorija u kojoj se najčešće drži hrana i neke druge sitnice koje nemate gdje smjestiti. One su obično male prostorije pa ih treba jako dobro iskoristiti. Razmislite što biste stavili unutra i što biste tamo držali. Na taj način možete rasteretiti kuhinju, a i imati neke namirnice koje inače ne biste imali gdje smjestiti poput zimnice i slično.

Najbolji način za skladištenje u ostavi su police. Ukoliko vam se više sviđaju stalaže, odaberite njih. Dobro ih pričvrstite za zid kako ne bi došlo do rušenja stalaža. One stvari koje ne koristite toliko često stavite na vrh stalaža ili polica, a ostalo stavite na donje police kako bi vam bile pri ruci.

Kutije su jako dobre za organizaciju, pa ih možete upotrijebiti i u ostavi. Stavite u njih krumpire, luk, rasporedite razne namirnice po zasebnim kutijama na kojima možete napisati što se unutra nalazi. Tako ćete imati red na policama te ćete lakše nalaziti stvari. Izbjegavajte skladištenje na podu kako biste imali više mjesta za hodanje.

Autor: uredisvojdom.com