Majica Spinevital – Čuvar kralježnice za život bez boli

Majica Spinevital – Čuvar kralježnice za život bez boli

Imate li problema s kralježnicom ili želite biti korak naprijed sa zdravljem i poduzeti prevenciju bolova idealno rješenje je majica Spinevital koja služi za termomagnetsku terapiju. Preporučuje se svima koji su izloženi dugotrajnom sjedenju, a naročito onima koji pate od kroničnih bolova u leđima i predjelu kralježnice. Kod korisnika koji imaju problema s išijasom bol se od trenutka nošenja najčešće pojača dva do tri dana, a zatim slijedi umanjenje ili potpuno nestajanje boli.

Ovaj odjevni predmet namijenjen muškarcima i ženama dovoljno je obući i počinje toplinsko-magnetska terapija koju dozira sam korisnik. Namijenjena je za uporabu bilo kad i bilo gdje te je nosiva u svakoj prigodi. Preporučena vremenska dužina nošenja Spinevital majice na tjednoj bazi je 72 sata, odnosno tri dana. Također, preporuka je spavanje u majici. Proporcionalno sa starošću korisnika vremenska dužina nošenja Spinevital majice se povećava.

Saznajte više o proizvodu

Što je zapravo magnetna terapija?

Radi se o sigurnoj, ne-invazivnoj metodi apliciranja magnetnih polja na tijelo u terapijske svrhe. Najbolje je koristiti ju za smanjenje bolova i natečenosti, ubrzanje zacjeljenja nakon ozljede ili operacije te za olakšan i bolji san. Magnetna terapija je prirodan način liječenja bez negativnih nuspojava.

Magnetno polje ublažava razne bolne sindrome počevši od glavobolja, migrena, koštanih bolova i dismenoreje. Ovo se objašnjava kako ubrzanim uklanjanjem upalnih medijatora i popravkom cirkulacije generalno, tako i blokadom tzv. „granice bola”.

Magneti smanjuju cistične promjene (ciste bubrega, jajnika...), smanjuju upalne procese (mokraćnog

mjehura, prostate i bubrega), smanjuju depresiju i popravljaju raspoloženje, te poboljšavaju koštanu strukturu i gustoću kostiju, što je posebno važno kod osteoporoze. Mogu ih nositi dijabetičari, ali i svi oni koji imaju bilo kakvu predispoziciju za razvoj dijabetesa (povišen nivo kolesterola, hipoglikemija, genetski faktor). Korištenje magneta preporučuje se i nakon moždanog udara.

Indikatori pozitivnog učinka

U nekim slučajevima uslijed početnog korištenja Spinevital majice mogu se javiti reakcije koje se manifestiraju simptomima kroz pojačano znojenje (Hiperhidroza) te lagane trnce ‘mravce’ s trajanjem do 48 sati. Oni su izvrstan znak da su detektirani problemi te dolazi do naglog poboljšanja cirkulacije. Nakon 48 sati pokazatelji reakcije se povlače. Terapiju treba nastaviti sve do nastupa popuštanja boli i očitog poboljšanja.

Bez obzira koristi li se samostalno ili s vašom trenutnom terapijom, magnetna terapija omogućuje sigurno i efikasno otklanjanje boli. S magnetnom terapijom oslobodite se boli, ali i stresa, depresije, umora, nervoze, migrene, nesanice i ostanite dugo mladi!

Saznajte više o proizvodu