Vježbanjem do dobre forme

Vježbanjem do dobre forme

Vježbati treba, ali zbog nedostatka vremena mnogi od nas odustaju. Zašto onda ne nabaviti sprave i vježbati doma u bilo koje vrijeme? Vježbanjem ćemo utjecati na kvalitetu svog života, bolje ćemo se osjećati u svom tijelu i kvalitetnije obavljati svakodnevne obaveze.

Izbor sprava za vježbanje

Danas postoji bezbroj sprava za vježbanje, ali koju kupiti? Želite li nabaviti kvalitetne sprave onda sigurno nećete pogriješiti ako nabavite proizvode Technogyma, svjetskog lidera u dizajnu fitness sprava. Technogym fitness sprave odlikuje kvaliteta, dugotrajnost i atraktivan dizajn koji se uklapa u sve vrste interijera te dom upotpunjuje poput kakvog vrijednog komada namještaja. Trake za trčanje, steperi i kućni bicikli dolaze u nekoliko dimenzija i s performansama koje variraju od rekreativnih do profesionalnih. Asortiman upotpunjuju razne multifunkcionalne sprave, benchevi, utezi i druga pomagala za oblikovanje tijela, a za apsolutnu zvijezu Technogym-ove kućne ponude slovi Kinesis, revolucionaran proizvod koji uz korištenje tri vrste hvata omogućava izvođenje preko 200 vježbi na jednom kvadratnom metru, bez obzira na stupanj tjelesne spreme.

TRAKA ZA TRČANJE

Ova sprava kojom se simulira trčanje ili brzo hodanje, namijenjena je za aerobne vježbe, za poboljšanje respiratornih funkcija. Ujedno vrlo pozitivno djeluje na arterijski tlak i kardiovaskularni sustav, a kada je u pitanju oblikovanje mišića, onda najbolje prolaze mišići nogu. Jednostavna je za korištenje i može se postaviti bilo gdje u prostoru.

Ako imate problema s koljenima onda ovo nije sprava za vas!

Traka za trčanje
Traka za trčanje

SOBNI BICIKL

Sobni bicikl je najpoznatija sprava koja se koristi u kućnim uvjetima. Idealan je za sve one koji vole vožnje po vani, a dolaskom hladnog vremena i dalje mogu uživati u vožnjama. Pogodan je za sve dobne skupine. Vožnjom na sobnom biciklu poboljšavamo kondiciju i smanjujemo masno tkivo i dovodimo harmoniji tijela i duhovnoj smirenosti.

Sobni bicikl
Sobni bicikl

STEPER

Steper je dizajniran da oponaša nordijsko skijanje, kao i penjanje uz planinu, korištenjem i ruku i nogu. Uz pomoć ove sprave u potpunosti se ojačavaju mišići nogu i mišići gornjeg dijela tijela, a ujedno se jača kardiovaskularni sustav u cijelom tijelu, smanjuje masno tkivo i poboljšava elastičnost mišića.

Steper
Steper

VIŠENAMJENSKA SPRAVA

Za kvalitetan rad na univerzalnim spravama neophodno je poznavanje sistema rada u teretani. Na ovim spravama možete odraditi i više od 20 različitih vježbi kojima se aktiviraju različite skupine mišića.

Konstantno i redovno vježbanje na univerzalnim spravama pomaže da ojačaju svi mišići na tijelu. Zbog manjih dimenzija može se postaviti u većinu stambenih prostorija.

išenamjenska klupa
išenamjenska klupa

Saznajte više na: www.florida-wellness.hr