Saznajte kako urediti malu kupaonu

Saznajte kako urediti malu kupaonu

Često je problem uređivati male prostore. Treba dosta trega imati na umu, da prostor bude funkcionalan, da stane sve ono što nam treba, a s druge strane i da sama prostorija bude ugodna i lijepo uređena.

Mali prostori traže svijetlije boje što znaći da treba izbjegavati crnu boju i sve ostale tamne boje koje mogu zatvoriti prostor. Najbolji izbor je naravno bijela boja, ali mogu se odabrati boje poput vanilije, prljavo bijele i slične takve.

Kada uređujete malu kupaonu tada treba imati na umu da unutra treba postaviti sve nužno za tu prostoriju pa i neke dodatke poput ormarića i slično. Birajte tuš kabinu manjih dimenzija kako ne biste kadom izgubili na prostoru.

Saznajte kako urediti malu kupaonu

Postoje također i manje dimenzije umivaonika, ormarića, a postoje i manji kompleti koji idu zajedno sa umivaonikom. Vješalice za ručnike možete staviti i na vrata kupaone, na zid iza vrata ili pokraj vrata gdje vam neće zauzimati prostor. Dodatni ormarići mogu se postaviti iznad vrata ili iznad wc školjke.

Želite li unijeti malo boje to možete napraviti sa pločicama na jednom zidu. Postavite pločice sa uzorkom vodoravno ili okomito po jednom dijelu zida. Također, za dodatni ugođaj možete staviti neku vazu sa cvijećem, koju svijeću ili neke druge ukrase.

Autor: uredisvojdom.com