SEF ZA OSJEĆAJ SIGURNOSTI

SEF ZA OSJEĆAJ SIGURNOSTI

Gdje kupiti sef?

U našem katalogu proizvoda potražite neke od dostupnih sefova na tržištu. Pronađite sef koji zadovoljava vaše potrebe.

Sef daje osjećaj sigurnosti i sve češće postaje standardni  artikl u kućanstvu. Bio ugrađen u zid, ormar ili na nekom nevidljivom mjestu, čuva na sigurnom dokumente i stvari od osobnog značaja. Ovisno što želimo u njemu čuvati, sef može biti veći ili manji, s certifikatom ili bez njega. Može biti samostojeći ili ugradbeni, a može biti i vatrootporan.

Način na koji se zaključava i na taj način onemogućuje uvid u sadržaj, može biti uz pomoć ključa, tipkovnice ili šifre. Danas su sve rašireniji sefovi koji koriste elektronsku bravu koju zaključavate ili otključavate tako da na tipkovnicu unesete šifru.

Sefovi se zaključavaju na više načina. Neki od njih su preko tipkovnice ili klasičnog ključa.
Sefovi se zaključavaju na više načina. Neki od njih su preko tipkovnice ili klasičnog ključa.

Za kućne sefove, vrlo je važan odabir mjesta na kojem će se postaviti. Prvenstveno neka to bude skriveno od pogleda, a treba voditi i brigu o uvjetima okoliša, kao što su temperatura, vlažnost i nosivost.

Ako u sef planirate pohraniti nešto što želite dodatno osigurati policom osiguranja u nekoj osiguravajućoj kući, onda taj sef mora posjedovati klasu sigurnosti i određenu vrstu certifikata, a što ovisi i o visini osiguranja.

U svakom slučaju, danas, u sve nesigurnijim vremenima, sefovi su dobrodošlo rješenje za zaštitu dragocjenosti i svega onoga što nikako ne bismo željeli izgubiti. Izbor sefova na tržištu je velik, a cijene su sve prihvatljivije.